Jump to content

Jure1979

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Prilikom dobijanja OIB broja pogrešno je unijeto moje prezime, a ime i MBG tačno. Kako to riješiti? Hvala!
  2. Može li ko da mi pomogne kako da napišem "prijedlog za pokretanje pojedinacnog ispravnog postupka radi ispravke upisa na cestici u zk". Ako ima neko sličan dokument bilo bi dobro da mi ga pošalje??? Naime na mojoj čestici su upisane još neke osobe a ja tražim da se one uklone iz zk uloška. To je moja zemlja unazad 30 god i imam i legalno napravljenu kuću na istoj. Zemlja je bila očeva prije toga i darovnim ugovorom mi je prepisao. Upisani u zk su pokojni a niko ne osporava moje pravo vlasništva. Molim ako ko može da mi pomogne. Unaprijed hvala!
  3. Te 1985 sam odlučio pravit kuću na selu i do tad mislio da je to na mom ocu ali smo tada otkrili da je to zemlja upisana ne pokojnika. Tada sam tuzio istog na sudu i dobio. Ali sada su tu upisani neki njegovi rodjaci koji su takodje pokojni. Tako da su upisani u zk pored mene. Ta zemlja je u vlasništvu moje porodice unazad 100-ne godina. Rijesenje koje je doneseno nemam,stari ga je izgubio. Imam samo poziv suda. Mom pravu vlasništva se niko ne protivi ali meni je potreban zk uložak u kojem stoji 1/1 vlasništvo radi podizanja kredita. 1.Imam darovni ugovor kojim moj otac tu česticu zemlje daruje meni. 2.Katastarski plan na kojem je čestica zemlje 1/1 moja 3.Građevinsku dozvolu
  4. Dobio sam darovnim ugovorom od starog zemlju na selu 85 god. i tada se ispostavilo da nije na njegovom imenu i tuženjem na sudu tada pok. vlasnika to se u katastru upisalo na moje ime. Posle dobijene dozvole za izgradnju stambenog objekta napravio sam kuću. Sve legalno(izgradnja,struja,voda). Sada posle 35 god. nalazim da u ZK ulošku stoje 6 suvlasnika pored mene kao vlasnika 72/96, a na katastarskom planu sam jedini vlasnik. KAKO IZBRISATI OSTALE SA ZK ULOŠKA??? HVALA SVIMA UNAPRIJED!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija