Jump to content

migu

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je migu objavio

  1. Kako vam je utvrđeno da ste vozili 40km/h? I ja sam pozvao policiju koja je napravila zapisnik ali nigdje nije naznačeno koliko sam vozio. Postoji samo moja izjava da sam vozio 55km/h a u Zapisniku su navedene točke mjerenja i naznačeno je da ne postoji prometni znak "Divljač na cesti" te da je na tom dijelu ograničenje 90km/h.
  2. Evo i ja imam isti problem težak oko 14.000,00 kn. Kretao sam se 55km/h a ograničenje je 90km/h. Ništa nisam mogao napraviti jer je jednostavno odjednom iskočila na cestu. Tragično je to što se na tom dijelu ceste stalno dešavaju ti problemi i nitko ništa ne poduzima. Bar dva puta na dan vozim na tom dijelu ceste i živim sa svakodnevnim strahom da mi može opet to dogoditi. Da li bi imalo smisla i kako napraviti neku grupnu tužbu? Ali protiv koga: Lovačkog društva ili HC? Pismeno nisam predao još zahtjev za odštetu nikome jer u startu svi mi govore da od toga nema pomoći. Molim nekoga za pravni savjet kako riješiti taj za mene jako težak problem s obzirom da bez popravljenog auta ne mogu a za novac da ne govorimo. Unaprijed zahvaljujem na bilo kojem savjetu.
  3. Planiram otvoriti slobodan obrt, uz stalan posao koji nema nikakve veze sa ovim, za mobilno ekološko čišćenje vozila. Koristit ću biorazgradive ekološke preparate koje se pošpricaju na vozilo i zatim očiste mikrofibra krpom koja se pere u perilici rublja. Znači, nikakav tip prljavštvine neće padati na tlo. 1. Sjedište bi mi bilo kućna adresa (živim u kući roditelja moje žene) a posao bi obavljao po pozivu na lokaciju koju odabere stranka npr. razni gradski parkinzi. Da li moram imati neku posebnu dozvolu od grada? Da li mogu uz auto dok čistim staviti reklamu na tronožcu bez da ikome išta dugujem? 2. Da li mogu preparate nabaviti iz uvoza kao repromaterijal bez posebnog prostora za skladište jer ih ne planiram prodati već samo davati uslugu njima? 3. Ako mi se stvori prilika da počnem i prodavati te preparate npr. strankama kojima i čistim aute i dr., koja je minimalna kvadratura skladišta koju moram imati i da li mogu koristiti prostor u vlasnišvu ženinih roditelja u sklopu kuće gdje živimo, bez nekakvog ugovora i dodatnog plaćanja? 4. Molim Vas da mi predložite koje sve djelatnosti da otvorim s obzirom na gore navedeni način rada. 5. S obzirom da sam branitelj, da li mogu koristit još neke beneficije osim onih 200tinjak kuna kod otvaranja obrta? Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija