Jump to content

rkneis

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani, molim vas da mi kažete na koji način se dokazuje mobing na radnom mjestu? Koje dokaze o mobingu je potrebno dostaviti kako bi prijava bila osnovana? Hvala na pomoći R
  2. Poštovani, Radim na istom, radnom mjestu 6godina, a zadnje vrijeme došlo je do pogoršanja mog zdravstvenog stnja. 100% sam invalid (slijep na desno oko, na lijevo vid 30%, dva transplantirana organa). Zanima dužina određene dnevne pauze. Može li ona iznositi 60 min? Hvala
  3. Poštovani, Zanima me da li imam pravo na korištenje cjelokupnog godišnjeg odmora ako imam 2 godine i 11 mjeseci radnoga staža kada sam dobio otkaz kao višak radne snage. Otkaz sam dobio 15.02.2011. sa otkaznim rokom od 6 tjedaba koji još uvijek traje.
  4. A može li na rješenju pisati datum 31.01.2011. i što da radim ako taj datum bude napisan? Mislim da je ta stuacija vrlo izvjesna.
  5. Poštovani, Moj problem odnosi se na otkaz ugovora o radu o kojem sam usmeno obaviješten od strane uprave. Otkaz bi trebao biti sa danom 31.01.2011. međutim do sada još nisam dobio nikakvo pisano rješenje. Budući da sam zaposlenik već gotovo 3 godine i da sam u stalnom radnom odnosu upoznat sam da imam pravo na otkazni rok u trajanju od 2 mjeseca tako da se i dalje pojavljujem na poslu i izvršavam svoje redovite obveze. Na upit o pisanom rješenju obaviješten sam da se rješenje trenutno nalazi kod odvjetnika te da ću ga uskoro dobiti. Zanima me mogu li mi rješenje o otkazu uručiti sa zakašnjenjem i koliko to zakašnjenje smije biti? Mogu li mi rješenje o otkazu uručiti npr. sredinom veljače, a da na rješenju stoji datum 31.01.2011.? Što mi je činiti kada dobijem rješenje i koje su njihove obveze? Da li trebam potpisati primitak toga otkaza i da li oni to trebaju tražiti od mene? Kakve su moje opcije ako mi rješenje o otkazu pošalju poštom? Unaprijed hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija