Jump to content

Marin_m

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Oprostite, što sam stavio temu na dva mjesta! I, zahvaljujem da odgovoru!
  2. Pozdrav svima! Ovako, zanima me, da li žena (strankinja) u slučaju razvoda braka s mužem. Ima li pravo tražiti od supruga, jedan dio nekretnina, iako u taj brak nije ništa dala od sebe (svoje nekretnine, novac i sl.). Ako može, nakon koliko godina braka može tražiti dio od supruga? Pozdrav svima! Ovako, zanima me, da li žena (strankinja) u slučaju razvoda braka s mužem. Ima li pravo tražiti od supruga, jedan dio nekretnina, iako u taj brak nije ništa dala od sebe (svoje nekretnine, novac i sl.). Ako može, nakon koliko godina braka može tražiti dio od supruga? Može li mi tko precizno i jasno odgovoriti! Hvala! Može li mi tko precizno i jasno odgovoriti! Hvala!
  3. Neki mi govore onako, neki ovako! Zapravo, interesira me što njoj treba? Rekli su mi u matičnom uredu: da ona mora imati: matični list, i dokument da nije u braku. Naime, takav dokument onda ne može dobiti. Jer oni u svojoj ruskoj putovnici imaju pečat o bračnom stanju. Ne putovnici za inozemstvo, već u ruskoj putovnici. I da li je potreban apostil, na dokumente koje će imati. A gdje da dobije taj dokumet, da nije u braku?????
  4. Zanima me što je sve potrebno meni a što njoj. Da bi sklopili brak tu u Hrvatskoj? Ona je državljanin Ruske Federacije. Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija