Jump to content

libija596

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je libija596 objavio

  1. zanimame u kojem roku se moram po presudi Županijskog suda za parnični postupak obratiti za revizijom procesa. Nije mi bila namjera sve sudce staviti u koš je ipak je to po meni časno zanimanje ali u svakom žitu se nađe kukolja nažalost.kad susac ne želi 16g staviti tvoj jedan jedini pridlog na raspravu a i kada to ucini dobio je vec djelonicnu presudu sto je i zelio pa se sada moram obracati visim istancama jer ne zbog same presude vec zbog istine.nije mi se dozvolilo 16g da ju dolazem pa sada mi nije preostalo nista drugo nego obracanje Vrhovnom sudu.Samo mi je stalo da dokazem istinu zato sam i rekao da je istina danas postala skupa roba. citajuci ovaj forum ne preostaje mi nista drugo nego da vas pohvalim jer ste zasigurno mnogim ljudila pomogli.
  2. od nastanka mirovanja je proslo skor 2god rasprava je bila zakazana poslje zakonskog roka za podnosenje zahtjeva za ponovno pokretanje postupka.kada sam na rociste donio podnesak da se ima smatrati da da je tuzenik odustao od tuzbe sutkinja nije zeljela niti pokazati njegov dokumen,a do danasnjeg dana nisam isti zaprimio. osnovano sumnjam stoga u necasne radnje sutkinje nazalost ali kako me netko moze demantitati jer postoje cinjenice a one govore da takav dokument nisamnikada zaprimio sto se onda dogada kada se tako vazan dokument ne dostavi drugoj strani za nastavkom sudenja u zakonskom roku?
  3. posto tuzitelj nije dosao na raspravu sutkinja je stavila proces u mirovanje.do tada je sutkinja redovito slala sve tuziteljove zahtjeve za odgodom rasprave novim predlozima za sudenje od strane tuzitelja ali ne i kada je morao u zakonskom roku zatraziti nastavk sudenja.osnovano sumnjam da se ponovno sutkinja isla na ruku tuzitelju po tko zna koji put.ja nikada nisam dobio predlog za nastavak sudenja nije li to dovoljan dokaz da se sutkinja i advokat dobro poznaju da tak kazem da ne velim neku prikladniju rijec za to.i na koncu dali da je i doslo do takove odluke dali i u tom slucaju djelomicne presude se ukidaju zbog odustajanje od tuzbe? puno hvala na dosadasnjim odgovorima i steta da covjek doista ne moze dobiti pravnu pomoc kad nema novca za advokata tako da je u nas hrvata istina postala pre skupa roba
  4. parnicni je postupak jer na djelomicnoj prsudi nije nista pisalo o pravnom ljeku zato me sada interesira ako isto tako bude, a sumnjam da ce drugacije biti,kada se mogu i na koji nacin obratiti visim instancama.
  5. trebao bih nekoga tko zna kako i kada mogu se žaliti na Vrhovni sud. dali je sutkinja obavezna poslje mirovanja postupka obavijesti drugu stranu da se nastavlja suđenje posto je obavijestavala o odgodi rasprave a nije to ucinila kad je nastalo mirovanje postupka.opravdano sumnjam u necasne radnje sutkinje i opunomocenika.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija