Jump to content

buudaa

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. postovanje, molim vas za pomoc. u zakupu smo poslovnog subjekta godinu dana. prikljucak stuje glasi na gazdu. u zadnjih dva mjeseca su se odnosi izmedu nas i zakupodavca poprilicno zahuktali, i on nam zeli raskinuti ugovor tako rec preko noci. upoznali smo ga sa situacijom da se ta nasa svada i rasprava mora odvit preko suda i da policija koja je vec nekoliko puta bila u objektu radi njegovog ponasanja ne moze uciniti nista. u svojoj nemogucnosti djelovanje, zakupodavac je je predao hep-u zahtjev za privremeno iskopcanje uklopne jedinice radi "radova", buduci da mi koristimo to mjerilo jer on nije dozvolio da se prema ugovoru o zakupu to mjerilo prebaci na nas mi cemo u dogledno vrijeme ostat bez struje. zanima me koje su nam opcije i kako da se postavimo prema tome i da li imamo ikakvu pravnu osnovu za ikakvu tuzbu?
  2. znaci ugostiteljski objekt ima prikljucak vode, i pored tog prikljucka je napravljen bypass, znaci dio vode prolazi kroz mjerilo i naplacuje se, a ostatk vode se crpi na crno.
  3. buudaa

    krađa vode

    pozz moze li mi molim vas netko objasnit kako se procesuira krađa vode u ugostiteljskom objektu koja traje 10 godina,i kolike su kazne?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija