Jump to content

anonimna5

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. pozdrav svima! da li netko zna da li zbog ovrhe vaseg tekuceg racuna u banci mozete automatski upasti u nedozvoljeni minus , ili pak se nema novaca na racunu pa se ne moze izvrsiti naplata? i, kako se odreduje iznos ovrhe i nacin isplate iste na placi?
  2. molim vas savjet.. neuknjizeni suvlasnik stana sam 50%. Rezijski dugovi rastu, ne placaju se, nemam pristup stanu ni posti,a drugi suvlasnik koji ima pristup stanu ne placa rezije. nadavno sam saznala da postoji dug prema pricuvi. zanima me dali , kad bi ja platila 50% dugovanja prema računu-dugu, bi li se mene izostavilo od eventualne ovrhe dugovanja, ili bi se i mene teretilo bez obzira sto sam platila pola? molim pomoć hitno, hvala
  3. Neuknjiženi sam suvlasnik u 1/2 dijela nekretnine. Dobila sam tabularnu izjavu za uknjiženje na oba suvlasnika. Da li mogu u ovom momentu prije uknjiženja, darovati drugom suvlasniku svoj dio, te da li će se on moći na osnovu prije dobivene tabularne izjave i ovog darovnog ugovora uknjižiti kao vlasnik 1/1.
  4. Suvlasnica sam nekretnine u 1/2 i željela bih se riješiti suvlasništva bilo darovanjem ili drukčije ( razvrgnućem), ali drugi suvlasnik to ne želi. Što mogu sama učiniti? Naime nekretnina je u stvarnom posjedu drugog suvlasnika, a ja ne želim sudjelovati u režijskim troškovima koji nastaju. Kako se legalno odreći suvlasništva i svim daljnjih troškova koji nastaju.., a pri tom ne tražim obeštećenje za nekretninu. Pozdrav!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija