Jump to content

blroso

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Kuća na moru,izgrađena 1960.,nema građevinsku dozvolu. Kako doći do građevinske?
  2. Naravno da treba stahovati. Kada sam ja upitao svoga odvjetnika zašto mi nije isplatio sudske troškove on mi je poslao obrazloženje da ja nisam dovoljno platio,da nije prije uračunao trošak benzina i slićne nebuloze,tako da ispada da i sa ovim sudskim troškovima i sa mojim plačanjem nije mu dovoljno. Da li netko zna da li ima smisla žaliti se na Hrvatsku odvjetničku komoru?
  3. Odvjetnik mi nije izdao niti jedan jedini račun.
  4. Odvjetnik mi nije izdao niti jedan jedini račun.
  5. Molim Vas da mi netko hitno odgovori. Troškovi parničnog postupka su isplaćeni mom odvjetniku a on meni mije isplatio niti kune. Što dalje činiti ???? Kome se moram obratiti???
  6. Znači samo kuće kupljene preko APN,ja sam kupio srpsku kuću 2005.g na području posebne državne skrbi ali ne preko APN. Znači od toga ništa..
  7. Meni je iskaznica dopunskog zdravstvenog osiguranja isticala 11.04.2011 i nakon toga sam dobio obavjest da mi iskaznica više ne vrijedi i ako želim dopunsko moram ugovoriti u hzzo,dakle nisam dobio iskaznicu HB. Inače sam 20% HRVI i ovih dana sam dobio trajno 20%. Ne znam u čemu je problem zašto nisam dobio HB,možda zato što sam ovih dana i dobio rješenje o trajnom 20%HRVI. Molim Vas ako netko zna da mi odgovori..
  8. U vezi sa prethodnom temom,proteklog tjedna je objavljeno da će Vlada RH vratiti novac onim braniteljima koji su sami kupili kuće na području posebne državne skrbi. Da li netko zna nešto o tome,kada će stupiti na snagu i kome se obratiti povodom toga?
  9. Molim vas da mi netko odgovori da li imam pravo na stambeni kredit ako živim u kući sa suprugom koja je kuću kupila sama kreditom?Branitelj sam DR HRVI 20%.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija