Jump to content

harpun

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Puno hvala na odgovoru. U svakom slučaju ću zatražiti stručnu pomoć jer se ovdje radi o 6 tisuće eura veće potražnje i za to ću se sigurno borit. Samo sam mislio sam napisat žalbu ali i to ću najvjerovatnije prepustit nekome stručnom.
  2. Poštovani, Kupio sam teren u malom turističkom mjestu u kojem živim sa ženom i dvoje djece. Na njemu mislimo gradit kuću. Prilikom kupnje znali smo da papiri što se tiču katastra nisu u redu i da ih sve treba riješit i da nema pristupnog puta pa će biti otežano dobivanje lokacijske itd.. S obzirom na sve to cijena je bila niska i platili smo teren 40000 eura. Danas mi je stiglo iz porezne da su oni procijenili teren na milion i sto tisuća kuna i da mi trebamo platit porez 55000 kuna. Što me iznerviralo jer su učetverostručili cifru kupnje. Nazvao sam čovjeka u poreznu i on mi je rekao da to ako sam dobro prošao kod kupn je ne mora značit da ću dobro proć i kod njih (što me dodatno naljutilo) i naravno oni idu s pretpostavkom da su u ovoj državi svi kriminalci i da pišu cifre koje žele. Molim vas pomozite mi kako da se žalim i kako da im dokažem točan iznos koji sam platio koji i je u skladu s kupoprodajnim ugovorom i dali oni imaju na to pravo? Puno hvala!
  3. Poštovani, želio bih otvoriti turističku agenciju u jednom turističkom mijestu te pomoću nje puniti kapacitete tj. iznajmljivati apartmane. Imam firmu koja u dijelatnostima ima točke - pružanje usluga u nautičkom, seoskom, zdravstvenom, kongresnom, športskom, lovnom i drugim oblicima turizma, pružanje ostalih turističkih usluga - pripremanje hrane i pružanje usluga prehrane, pripremanje i usluživanje pića i napitaka, pružanje usluga smjieštaja Moje pitanje je dali mi je to dovoljno naravno uz položen ispit za voditelja agencije? Puno hvala na odgovoru!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija