Jump to content

Andrea10

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. hvala lijepo na odgovoru, pokušat ću se žaliti, iako ne vjerujem da će to nešto promijeniti, ali bar ću znati da sam sve napravila
  2. Bila sam na testiranju za administrativnog referenta - upisničara na sudu. Na testu sam imala 29 bodova, od mogućih 30, s tim da mi nisu priznali jedan točan odgovor. Ušla sam među prvih troje, točnije, bila sam druga. Primljena je osoba sa 30 bodova na testu, koja radi na drugom sudu u stalnom radnom odnosu. Ja sam nezaposlena, majka 2 maloljetne djece i suprug mi ima status branitelja i ratnog vojnog invalida. Imam li osnove za žalbu na rješenje o zapošljavanju?
  3. Bila sam na testiranju za administrativnog referenta - upisničara na sudu. Na testu sam imala 29 bodova, od mogućih 30, s tim da mi nisu priznali jedan točan odgovor. Ušla sam među prvih troje, točnije, bila sam druga. Primljena je osoba sa 30 bodova na testu, koja radi na drugom sudu u stalnom radnom odnosu. Ja sam nezaposlena, majka 2 maloljetne djece i suprug mi ima status branitelja i ratnog vojnog invalida. Imam li osnove za žalbu na rješenje o zapošljavanju?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija