Jump to content

kika30

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovanje, nakon pokrenute legalizacije građevine koja je sastavni dio vinograda dobila sam uvjerenje u kojem stoji da je identifikacijom utvrđeno kako je građevina A locirana u mojoj k.o. prikazana na snimci iz zraka izrađenoj temeljem snimanja iz zraka 1967.godine. Dobila sam i kopiju te snimke u prilogu. Sad mene zanima dali je ta građevina tim uvjerenjem legalizirana ili treba tražiti još nešto kod katastra ili im odnijeti na uvid da oni upišu status? U uvjerenju ništa o daljnim postupcima ne piše, stoga zahvaljujem na svakom odgovoru. lp
  2. Molim neki savjet jer neznam kako da dokažem elektri da sam dvaput platila isti račun, iako imam uplatnice. konkretno, radi se o sljedećem: 4.10. zapisano brojilo i odnijeto u ispostavu na izračun o potrošnji. Službenica na šalteru o izračunima predložila je da će napraviti informativni izračun za dva prethodna mjeseca kako bi se vidjelo koliko struje smo stvarno potrošili. I ajde, izračunala ona 702,00 za ta dva mjeseca. I kaže, moram vam ispisati račun jer nemogu napraviti izračun ako ne izdam račun, i poslije će ga stornirati. No dobro, napravila je ona tako i ja više ništa nisam pitala. Otišla sam u Finu i platila račun za 9. mjesec od skoro 400 kuna, 8. plaćen u devetom mjesecu. Da bi jučer stigla OPOMENA od elektre da mi nismo platili struju za 8. i 9. mjesec. Otišli odmah tamo sa svim uplatnicama kompletno od ove godine ali pazite njihove izjave. "to vam je razlika u potrošnji za ta dva mjeseca"!!! I tako ja opet platila rate za 8. i 9. mjesec. Eh sad, kako je moguće da imam razliku u mjesecu veću nego sama rata i od kad oni šalju račune za razliku za dva mjeseca, ako je obračunsko razdoblje 6 mjeseci?? molim nekog da mi da savjet kako napisati i kome žaliti se! Mislila sam pirjaviti Društvu za zaštitu potrošača ali neznam dali bih što postigla.
  3. pozzz. ta mogućnost prijavljivanja postoji,možeš otići na bolovanje, ali gin. ti neće dati doznaku za otvaranje dok ne prođe zakonskih 45 dana od dana prijave. Vjeruj, meni je moj tako rekao jučer i nije mi htio napisat.
  4. Evo meni danas poštom stigla opomena pred ovrhu od Digi tv-a u kojoj stoji da imam nepodmirene račune iz 2009, godine te podmirim dug do 3.3. 2011 (350,00) kuna kako bih izbjegla neugodnosti vezane za postupak prisilne naplate pokretanjem ovršnog postupka izvršenja pred nadležnim sudom, što bi prouzrokovalo dodatne troškove. I još traže da im o svojem trošku vratim opremu koja je njihovo vlasništvo. Naime, ja sam tražila s njima raskid ugovora i da oni sami dođu isto kako su i postavili da skinu opremu i odnesu je. Ali od njih do danas ni riječi. E sad mene interesira kako to da nije u dopisu upisano pred kojim sudom će biti ovrha i koji odvjetnik ih zastupa, budući da na istom nema ničiji potpis niti ovjera štambiljom, a isto ne piše da je vjerodostojno jer je pisano elektronički. Molim pomoć!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija