Jump to content

tulipan1

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pa došli su meni na druženje, popila se koja i onda su izvadili travu. Nakon dva tjedna pokucala mi je policija, jedan od "prijatelja" je pao s travom i ne znam u ispitivanju kod policije, koja ga je očito pratila duže vrijeme rekao je da je dva tjedna ranije bio kod mene i da se pušila trava. tako sam ja postala kriva za davanje prostora za uživanje. iako u izjavi sa suda taj dečko je negirao da se pušilo u mom stanu. Također, u izjavi na sudu i ja sam priznala da se pušilo, ali da im nisam dozvolila. policija trenutno radi istragu jer se očito nadaju da će me uloviti s nečim, ali ja sam čista, nisam ni tada imala ništa kada se pušilo, a ni kad je policija radila pretres. Problem može biti prošlost jer sam prošle godine pala s jednim jointom za što sam prekršajno prijavljena i novčano kažnjena. od tada nisam čak ni konzumirala i sad sam eto u suludoj situaciji.
  2. tereti me se po stavku 6 jer je kazneno djelo počinjeno prema više osoba, nije bilo maloljetnika među njima. policija nije nikoga zatekla ili uhvatila na djelu nego se optužba temelji na iskazima, naime jedan od njih je pao s marihuanom i tijekom istrage rekao da je bio u mom stanu dva tjedna ranije i da je uživao marihuanu. tada je policija zakucala i meni na vrata, ja sam priznala da se konzumiralo ali da nisam dozvolila.
  3. Ljudi molim vas pomoć, ima li itko kakav savjet, iskustvo...
  4. Molim pomoć!! tereti me se po članku 173 kaznenog zakona, stavak 5, a u svezi stavka 6, naime radi pružanja prostora za uživanje marihuane i to je učinjeno prema više osoba (3). Ima li netko iskustva što mogu očekivati. Policija nas nije zatekla nego se optužba temelji na iskazima, a ja konzumaciju nisam dozvolila i nikakva droga kod mene nije pronađena. Ima li tko sličnog iskustva, naime, po zakonu je kazna od 1 do 10 godina zatvora!! pomoć!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija