Jump to content

imlinarevic

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je imlinarevic objavio

    hzzo Vinkovci

    A daj mi onda molim te reci gdje su oni onda vidjeli duljinu studiranja i prosjek ocjena kada su tražili samo preslik diplome. Hvala tebi na tvojim informacijama. Živjeti ću i dalje u nadi i uvjerenju da mi moj trud i znanje nitko ne može osporiti pa valjda će jednog dana to netko i prepoznati.

    hzzo Vinkovci

    Odakle tebi to danijela86 da se ne smije nikakvog iskustva imati pa ne traže nekoga za stručno osposobljavanje nego dipl. pravnika - pripravnika. I u ostalom nije se nigdje na natječaju spomenuo radni staž da/ne. Problem je u nama samima što ništa ne poduzimamo u svezi nepravde, a znamo svoja prava pa ipak smo pravnici. Znam da im se jedan natječaj već rušio i to zbog pripadanja određenoj političkoj stranci, a rušiti će im se i ovaj kad su toliko bezobrazni i lijeni da bi ispitali sve koji zadovoljavaju uvjete, uostalom mogli su onda napraviti pismeno testiranje pa da vidimo.

    hzzo Vinkovci

    Ja sam ih danas zvala i rečeno mi je da su razgovori obavljeni i mi ostali ćemo dobiti rješenje tj. odgovor. Mene sad samo zanima kakvu su selekciju pravili za razgovor, mislim šta su birali po imenima i prezimenima koga će pozvati na razgovor ako smo svi dipl. pravnici i još sam im poslala i ECDL diplomu za poznavanje rad na računalu.

  1. Može li mi netko reći zašto ako zadovoljavam sve opće i posebne uvjete za posao nisam pozvana na testiranje kao i svi ostali. Zar nisam jednaka kao i svi ostali i ja se želim natjecati za taj posao i ići na testiranje.

    Vupik d.d.

    Mene nitko još nije zvao iz Vupika. Da li netko možda zna zašto? Kakvu su to selekciju pravili? Javila sam se za dipl. pravnika a završila sam po prijašnjim propisima.

  2. Danijela moja i meni je njihov odgovor tutnjao u ušima. Međutim meni se je javila ženska osoba i rekla mi da li ja znam koliko je kolega na zavodu za zapošljavanje. Kažem ja njoj da znam i da se samo želim javiti na natječaj, a ona meni da je to već gotovo. Da bi je na kraju zanimalo tko zove a lijepo me je otkačila. A zanimalo ju je vjerojatno zbog ove rasprave. Tijekom studiranja sam i radila, sada imam i dijete i smatram da se sve može kada si dovoljno motiviran. Da bi mene sada netko diskriminirao zbog toga što sam majka, diplomirana pravnica s 27 godina i 5,5 godina radnog staža.

    Situacija je žalosna!

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija