Jump to content

imlinarevic

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je imlinarevic objavio

  1. Da li je itko dobio rješenje ili odbijenicu od njih? Zna li se tko je primljen?
  2. A daj mi onda molim te reci gdje su oni onda vidjeli duljinu studiranja i prosjek ocjena kada su tražili samo preslik diplome. Hvala tebi na tvojim informacijama. Živjeti ću i dalje u nadi i uvjerenju da mi moj trud i znanje nitko ne može osporiti pa valjda će jednog dana to netko i prepoznati.
  3. Odakle tebi to danijela86 da se ne smije nikakvog iskustva imati pa ne traže nekoga za stručno osposobljavanje nego dipl. pravnika - pripravnika. I u ostalom nije se nigdje na natječaju spomenuo radni staž da/ne. Problem je u nama samima što ništa ne poduzimamo u svezi nepravde, a znamo svoja prava pa ipak smo pravnici. Znam da im se jedan natječaj već rušio i to zbog pripadanja određenoj političkoj stranci, a rušiti će im se i ovaj kad su toliko bezobrazni i lijeni da bi ispitali sve koji zadovoljavaju uvjete, uostalom mogli su onda napraviti pismeno testiranje pa da vidimo.
  4. Ja sam ih danas zvala i rečeno mi je da su razgovori obavljeni i mi ostali ćemo dobiti rješenje tj. odgovor. Mene sad samo zanima kakvu su selekciju pravili za razgovor, mislim šta su birali po imenima i prezimenima koga će pozvati na razgovor ako smo svi dipl. pravnici i još sam im poslala i ECDL diplomu za poznavanje rad na računalu.
  5. Može li mi netko reći zašto ako zadovoljavam sve opće i posebne uvjete za posao nisam pozvana na testiranje kao i svi ostali. Zar nisam jednaka kao i svi ostali i ja se želim natjecati za taj posao i ići na testiranje.
  6. imlinarevic

    hzzo Vinkovci

    Može li netko javiti kakav je bio razgovor za dipl. pravnika - pripravnika u hzzo u Vinkovcima. Dajte bilo kakvu informaciju.
  7. imlinarevic

    Vupik d.d.

    Mene nitko još nije zvao iz Vupika. Da li netko možda zna zašto? Kakvu su to selekciju pravili? Javila sam se za dipl. pravnika a završila sam po prijašnjim propisima.
  8. Danijela moja i meni je njihov odgovor tutnjao u ušima. Međutim meni se je javila ženska osoba i rekla mi da li ja znam koliko je kolega na zavodu za zapošljavanje. Kažem ja njoj da znam i da se samo želim javiti na natječaj, a ona meni da je to već gotovo. Da bi je na kraju zanimalo tko zove a lijepo me je otkačila. A zanimalo ju je vjerojatno zbog ove rasprave. Tijekom studiranja sam i radila, sada imam i dijete i smatram da se sve može kada si dovoljno motiviran. Da bi mene sada netko diskriminirao zbog toga što sam majka, diplomirana pravnica s 27 godina i 5,5 godina radnog staža. Situacija je žalosna!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija