Jump to content

Thannya

Korisnik
  • Broj objava

    16
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  • Osvojio dana

    2

Aktivnosti reputacije

  1. haha
    Thannya je dobio reakciju od Sunčana strana ulice u jedna osoba-dvije pretplate na dvije adrese?   
    Oni nisu usli u stan. Njihov argument je bio "da se ovdje trosi struja". Ni u jednom me trenutku nisu pitali imam li tv. Nisu me ni pitali placam li pretplatu. Nisu TV spomenuli , samo struju I oni su utvrdili da tu ja zivim. A ne znaju ni tko sam ja. Ime su pokupili s postanskog sanducica najvjerojatnije. Tako da koliko god ja ne mogu dokazati da sam ga tek kupila, oni definitivno ne mogu dokazati da sam ga imala.
    Da su poslali uplatnicu na jedan mjesec, ok, ali te fore sa zaostatcima.... Stan je mogao biti prazan do jucer... Oni to ne znaju. I mahanje iskaznicom kao da su tajna sluzba, prijetnje MUP-om i Elektrom (to mi je najjace).... Ljuta sam kao ris...Ali sam svjesna da bi se moj inat mogao meni obiti o glavu....
  2. haha
    Thannya je dobio reakciju od Jozlek u Tehnički pregled   
    Dobra vecer! Malo bih osvjezila/podigla temu (da ne otvaram novu da me admini ne sanjaju ).
    Situacija ukratko sljedeca:
    Prva polica osiguranja i prvi tehnicki obavljen i kao takvi upisani u Prometnu 8.4.2014.
    Nakon godinu dana, dakle prosle godine, odlazim na tehnicki nekoliko dana ranije u slucaju da ne prodjem, da stignem otkloniti kvarove prije isteka. Otisla sam 31.3.2015., obavila tehnicki, prosla. Nisam, na zalost, gledala sto su upisali. Rijesili i osiguranje.
    I sad nekidan gledam, racunam, sve traje do 8.4. 2016., kad ono sipak; u prometnu su mi upisali taj "raniji" datum kad sam otisla na tehnicki, a ne tocno 12 mjeseci od prethodnog; i sad mi tehnicki izisao 31.3., a osiguranje do 8.4. Brze bolje, obnovili osiguranje koje i dalje prati datu, vrijedi do 8.4. 2017., ali tehnicki problem jer mi trece stop svjetlo ne radi, a nigdje ga za nabaviti - ledice, ne zarulje. I sad ja se ispada neregistrirana vozim?!
    Pitanje je; jesam li ja kriva sto sam automatski mislila da je osiguranje opet do 8.4., ili ona gospodja u Stanici za tehnicki nije smjela pomaknuti datum tehnickog pregleda unazad samo zato sto sam revno ranije dosla?
    Hvala na odgovoru i oprostite ako sam oduljila - zensko, ne mogu ja kratko
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija