Jump to content

sreckoo

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je sreckoo objavio

  1. Hvala legijo ., popravio si mi raspoloženje Mala dopuna: Sve odmah vrijedi za studente i posdiplomce odnosno punoljetne ali ne i za srednjoškolce odnosno maloljetne, naime njima smo kao roditelji morali otvorit tekući račun na njihovo ime a sredstvima koja će sjedat na isti ćemo raspolagat mi i to u maksimalnom iznosu od 1160 kuna mjesečno. Eto zašto je ove godine bilo potrebno dostavit kopiju tekućeg. Pozdrav!
  2. Prošli tjedan primio ugovore, naravno odmah ih ovjerio te poslao nazad zajedno sa kopijama novo otvorenih tekućih računa . Vidim da su neki u nedoumici dali poslat žiro ili tekući i slično, pa bi im toplo savjetovao da pomno pročitaju svaki i najmanji detalj u rješenju te da učine točno ono što se od njih traži, jer u suprotnom eto problema! Naravno i ja bi ponekad najrađe učinio tako da to ide meni u prilog ali... Primjerice u mom slučaju: sad ču primit stipendije za dva srednjoškolca, znači malodobni, tekući računi na njhovo ime, a kartice zbog maloljetnosti na moje, zaostatki stipendije će uskoro sjest ali neću moć dići više od 1160 kuna po računu mjesečno, u banci kažu zbog zakona koji je donesen u interesu opet naravno naših malodobnih srednjoškolaca. Pa mislim da bi mi bolje odgovaralo žiro račun pa da odmah raspolažem sa svim sredstvima na računu, i tako eto opet stigao ja na početak i kažem ALI... Izvucite pozitivan zaključak! Pozdrav svima, posebno svim bivšim pripadnicima legendarnih Puma, vidim da nas još poprilično ima.
  3. TREBAM INFORMACIJU !! U rješenju Fonda je navedeno da uz ovjerene primjerke Ugovora potrebno dostaviti i presliku ugovora o tekućem računu (ili presliku kartice tekučeg računa) na koji želimo da se izvrši isplata stipendija. Da li je dovoljno poslati kopiju mog tekučeg kao zakonskog zastupnika, odnosno roditelja ili moram otvarat tekuči za svako djete zasebno kao što je to navedeno u Članku 3. Ugovora ili se to odnosi na studente i posdiplomce. Napominjem da su srednjoškolci. HVALA!
  4. Pa hajde nije to tako strašno , ja sam presretan da su mi se dijeca našla na popisu i da su stigli ugovori.Prvi put sam predavao zamolbu (zbog neinformiranosti)i naravno presretan pozitivnim odgovorom.
  5. Pa hajde nije to tako strašno , ja sam presretan da su mi se dijeca našla na popisu i da su stigli ugovori.Prvi put sam predavao zamolbu (zbog neinformiranosti)i naravno presretan pozitivnim odgovorom.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija