Jump to content

Ana_2507

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. zanim me dali su HRVI oslobođeni plaćanja slivnih voda odnosno HRVATSKI VODA
  2. Ok, hvala. Nisam mislila automatski, ali najvjerojatnije bi da nije nastao nesporazum oko te potvrde o nezaposlenosti.
  3. Ne, rekao mi je da je u redu i uputio me gdje da predam papire. U natječaju je pisalo - za nezaposlene potvrdu o nezaposlenosti nadležnog Zavoda za zapošljavanje. Očekivali smo odobravanje stipendije jer po ostalim uvjetima udovoljavamo i kćerka ima dobar prosjek.
  4. Molim pomoć oko pisanja žalbe na odbijenu stipendiju. Kćerka nije dobila stipendiju zbog nedostataka dokumentacije. Prilikom predavanja dokumentacije, službenik koji radi na tim poslovima osobno je pregledao dokumente i rekao da je sve u redu. Kad sam ga nakon rezultata stipendije nazvala i pitala u čemu je problem, rekao je da nemam potvrdu sa zavoda za zapošljavanje kao nezaposlena osoba. Priložila sam potvrdu sa zavoda za zapošljavanje da nisam u njihovoj evidenciji. Identične dokumente priložila sam prije 4 godine kad je kćerki dodijeljena stipendija. Nazvala sam pravnika sa zavoda za zapošljavanje koji mi je rekao da nezaposlene osobe nisu obavezne biti prijavljene na zavod za zapošljavanje. Nadam se da ćete mi pomoći oko moje žalbe. Hvala Pozdrav
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija