Jump to content

Ana_2507

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Ana_2507 objavio

  1. Sepolco je napisao:

    Jeste li kod davanja dokumentacije dobili neku potvrdu sa pečatom i potpisom ovlaštene osobe da je ista zaprimljenja? ili je pred vama činovnik lupio pečat i datum o zaprimanju dokumentacije kojom se isto može tvrditi da je ista pregledana i receno da je uredna.

    tada bi možda prihvatili vašu žalbu kao osnovanu.

     

    inače je nevažno jeste li ili niste u evidenciji HZZ-a, očito se tražila potvrda kojom dokazujete da niste zaposleni, a koja je jedan od uvjeta stjecnje stipendije. Mogli ste dostaviti i preslik radne knjžice u kojoj se vidi da niste u radnom odnosu. Žalbu svakako napisati, ali šanse za prihvat iste su male.

     

    Ne, rekao mi je da je u redu i uputio me gdje da predam papire. U natječaju je pisalo - za nezaposlene potvrdu o nezaposlenosti nadležnog Zavoda za zapošljavanje. Očekivali smo odobravanje stipendije jer po ostalim uvjetima udovoljavamo i kćerka ima dobar prosjek.

  2. Molim pomoć oko pisanja žalbe na odbijenu stipendiju. Kćerka nije dobila stipendiju zbog nedostataka dokumentacije. Prilikom predavanja dokumentacije, službenik koji radi na tim poslovima osobno je pregledao dokumente i rekao da je sve u redu. Kad sam ga nakon rezultata stipendije nazvala i pitala u čemu je problem, rekao je da nemam potvrdu sa zavoda za zapošljavanje kao nezaposlena osoba. Priložila sam potvrdu sa zavoda za zapošljavanje da nisam u njihovoj evidenciji. Identične dokumente priložila sam prije 4 godine kad je kćerki dodijeljena stipendija. Nazvala sam pravnika sa zavoda za zapošljavanje koji mi je rekao da nezaposlene osobe nisu obavezne biti prijavljene na zavod za zapošljavanje. Nadam se da ćete mi pomoći oko moje žalbe.

     

    Hvala

     

    Pozdrav

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija