Jump to content

littlewonder

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je littlewonder objavio

  1. Ej, pa zelim ti srecu da polozis to sto prije i krenes dalje u osvajanje:)

    Nego htijela bi te zamoliti, buduci da sam se ja prebacila u Rijeku i ne znam nikoga od koga bi nabavila skripte, a evo vidim da si ti iz Rijeke, trebalo bi mi europsko pravo, Mpp, upravno pravo i pravo zastite pomorskog okolisa, pa ako imas nesto od toga ili informaciju kako da to nabavim i kakvi su uopce ispiti, ja bi te molila da mi se javis na mail, pa da se nekako cujemo, jer ja sam u Zagrebu. Mogu kupiti skripte ili fotokopirati, sta god nije problem, mogu i doci u Rijeku, sta god samo da dodjem do toga! Moj mail ivana@mjestopodsuncem.com

    Puno ti hvala unaprijed, pozz!

  2. Prebacila sam se na Rijecki faks i buduci da nikog ne znam, a nisam tamo da odem u kantinu malo mi je otezano nabaviti skripte:) Pa bi molila ako neko ima skripte iz MPP-a, upravnog prava, europskog prava i zastiti pomorskog okolisa, ja bi rado kupila ili fotokopirala, bilo sta!

    Hvala, puno!

  3. Ej kolege, ja sam nova ovdje i takodjer u potrazi za skriptama:) Naime ja imam skriptu iz GPP-a, trenutno ucim po njoj, ali je provjerena i kolege su polagale po njoj, tako da naravno da cu je dati na kopiranje kome treba ili vec nekome dostaviti. Javite mi se na mail pa se vec lako dogovorimo:)

    Takodjer bi vas molila za pomoc, naime ja sam se prebacila u rijeku i sad skupljam skripte pa ako netko ima nesto iz europskog prava, MPP-a, upravnog prava, pravo zastite pomorskog okolisa ili zna sta o tome? Hvala!

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija