Jump to content

arwen1

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zaštitar 2, ja predao zahtjev u 11mj.2009, i još nisam dobio dionice,reci mi dali si ih zvao i pisao požurnicu, Hvala!
  2. Na Novu god.17-godišnja kćer, hrvatskog branitelja dragovoljca , boluje od PTSP-ia,oduzela si je život, prevelika tuga i žalost.
  3. Postovanje, imam pitanje mom suprugu je doslo na naplatu vipov racun iz 2000god , blokirali su mu racun,ima li netko da mi kaze sto nam je ciniti. Ima dozvoljeni minus od čak 30000 tisuca kuna oji je naravno iskoristen totalno, da li ce mu prvobanka traziti da taj minus poidmiri (PBZ-banka), molim pomoć!!!! iunos racuna je 11 tisuca kuna sa kamatama. A da sa tim da je tjedan dana prije ovrhe doslo sa suda rjesenje da je postupak obustavljen jer vip nije platio sudske troskove, a jucer blokada racuna.
  4. Bok, ovako uprava se je odlučila riješiti stalnih zaposlenika, ovo je ne mobing već teror novi šef konobara u našem hotelu udario je je bivšeg šefa restorana naša direktorica smatra daje to namješteno pošto je taj šef konobara dao otkaz dan prije, novi šef kuhinje terorizira sada sve (to je prije njega radio šef konobara), nemogu to srociti u malo rijeci a ni neznam od kuda da krenem, zamjenica sefa kuhinje dala je jednom radniku 2 ABC namaza jer ovaj nije vecerao, platila je to 65 kn,jer je to dala bez znanja sefa i pismenu opomenu dok sef kuhinje iznosi hranu iz hotela i dijeli sakom i kapom,bojim se da mi nesto ne namjeste a znam da hoce ne znam stomi je ciniti jer ovo vise nema smisla!!!! Jos dvije radnice dobile su usmeno opomenu jer su sjele 2 minute ali na krivom mjestu se sjedile.....
  5. Dali se u pizzeriji moze bez posebne dozvole točiti sav alkohol a ne samo pivo i vino?
  6. Bok, mozda mi netko moze pomoci, na platnoj listi skinuto mi je 540kn za hranu u firmi, tj. dva obroka dnevno, nitko nam nije rekao da se naplacuje (do sada je bilo 300 kn i vraceno nam je kao bonus na pacu), sada samo odjednom pise -540kn i nikakvo obrazlozenje zasto, samo ime firime!Zatim nigdje nema prekovremenih sati vec bonus (drugačiji je od onogo za hranu pa to ne moze biti to) nekakav nemam pojima kakav,morat cu pitati u racunovodstvu sto im to znaci ali prekovremeni nam nisu placeni kao prekovremeni i da imam jos 221 sat koji mi nije isplacen! Sto mi je raditi? Hvala lijepo!
  7. Molim pomoć, dakle sada je u planu premjestiti me za pizza majstora isto u pizzeriji, ja taj posao nit sam inace obavljala samo pomagala bivsoj djelatnici (ona je radila 5 godina kao stalni sezonac ove je godine nisu zvali da se vrati) zanima me koja su moja prava jer ja taj posao ne znam samostalno obavljati sto moja direktorica zna i zato me je namjerno tu stavila, STO MOGU NAPRAVITI????????????? Inace jucer me je novi sef kuhinje poslao cistiti wc-e ha ha ha,sve ja mogu napraviti nista meni nije problem ali ta diskriminacija me smeta jako.Inace imam rjesenje voditelja pizzerije! Hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tuzan:
  8. Hvala lijepo na odgovoru za deset si,u ugovoru mi pise mogucnost premjestaja u druge hotele te firme ali na isto radno mjesto, nesto tako, potrazit cu ugovor za vikend nemam sad vremena jer npr. sutra su svi slobodni da se odmore od feste koja ce biti nocas a nas troje naravno moramo raditi sutra.... (mislim da bi dobar roman ispao kada bih pisala sve)
  9. Bok, ovako ukratko 10god radim kao voditelj jednog punkta u hotelu (promijenilo se 3 direktora) ja sam ostala na istom mjestu, nedavno je dosla nova direktorica kojoj ja nisam po volji ( jer ne zelim spijunirati druge i ulizivati se ) ona zaposljava svoje prijatelje koji imaju protekcije i rade sto hoce a ja i kad padnem u nesvjest ne mogu dobiti slobodan dan, i sada me hoce prebaciti u kuhinju kao kuhinjskog radnika koja su moja prava i da li mogu traziti pismeni razlog premjestaja, ....a to su samo sitnice............!!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija