Jump to content

Mama1210

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ovršni sam prijedlog dobio i na njega sam imao pravo prigovora što sam i učinio,a ovrhovoditelj je prigovor prihvatio.Sa suda su tražili da im donesem uplatnice koje sam prigovorio i ja dostavio i oni prihvatili prigovor,ali nikakvo rješenje nisam dobio.Sada su i oni računi iz 2009 u zastari, pa me zanima da li mogu isticati prigovor zastare na te račune s obzirom da ovršni prijedlog nije pravomočan.Odnosno da li se prigovor zastare može isticati do pravomočnosti rješenja.
  2. u 10mj 2010. dobio sam ovršni prijedlog za neplaćene račune za grijanje tijekom 2009.Kako je od 9 navedenih računa 5 bilo plačeno, izjavio sam prigovor. Sada je 10.2011. i nikakvo rješenje nisam dobio. S obzirom da ovršni prijedlog time još nije pravomoćan, kad dobijem rješenje imam li pravo isticati zastaru za preostale račune (za 2009).
  3. dobio sam ovrhu zbog neplačenih računa pričuve, uložio sam prigovor na dio računa koji je plačen, koji je na sudu i prihvačen.U međuvremenu je došlo do zastare nekih računa koji su istaknuti u prijedlogu za ovrhu, da li se mogu pozvati na zastaru.Rješenje još nije pravomoćno.
  4. Prije 3 godine dobila sam kredit bez jamaca, uredno sam ga otplaćivala 2 godine dok nisam ostala bez posla i sada ga već gotovo godinu dana ne otplaćujem. Prije 6 mjeseci sam kuću na moru darovnim ugovorom poklonila djeci. Sada mi banka prijeti sudom i zanima me ako do toga dođe, da li sud može poništiti darovni ugovor kako bi se banka naplatila?
  5. Prije 3 godine dobila sam kredit bez jamaca, uredno sam ga otplaćivala 2 godine dok nisam ostala bez posla i sada ga već gotovo godinu dana ne otplaćujem. Prije 6 mjeseci sam kuću na moru darovnim ugovorom poklonila djeci. Sada mi banka prijeti sudom i zanima me ako do toga dođe, da li sud može poništiti darovni ugovor kako bi se banka naplatila?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija