Jump to content

pokica

Korisnik
  • Broj objava

    14
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. posto on 16 godina nije imao nikakve obaveze za mene,16 godina me nije htjeo ni vidjeti ni cuti,a sad kad je rijec o ovom najednom sam mu kćerka..Jedino tko me odhranio i odgojio i sve priustio je bila moja samohrana majka,koja sami bog zna kolko se puta zrtvovaala radi mene,njemu je sud odlucio da to mora placati,tako da on nikakve druge obveze nije imao,nit me htjeo vidjeti nit nista, toliko o tome sto me odjednom naziva kčerkom
  2. Sposobna asm za rad,ali jos nisam stupila u radni odnos na birou sam...pa moja mama je zvala firmu,i rekla da sam napunila 18,da mu prekinu na placi odbijati za alimentaciju,ali su oni rekli da on to mora napraviti da mi nemamo nista stim....mislim ja od te alimentacije nemam nikakve koristi ,a bome ni štete,meni tih 200 kn mjesečno nije dosta za higijenu a kamol za išta drugo,tako da sam ja ni na dobitnu ni na gubitku .samo me zanima jel ima sanse da on izgubi??
  3. U 8 mjesecu 2010.godine sam završila školu,no neki dan sam dobila tuzbu od oca za prekid alimentacijeee,tuzio me od 1.9.2011.do 1.9.2012 godine da mu se vrate ti novci...mene sada zanimaa jeli on u prednosti za dobitak spora na sudu ili ja? Hvala na odgovoru
  4. Jel mi može netko objasniti to preko Zaklade kako funkcionira? Kad se to šalje i sl. ?
  5. Ja stvarno ne kužim šta oni misle??!! Za koji dan je mjesec dana da sam ovjereni ugovor poslala,a ni lipe na računu
  6. Svakako pošalji žalbu,ali ŠTO PRIJE, i trebali bi ti odobriti! Bila sam u sličnoj situaciji. SRETNO!
  7. Molila bih Vas ako netko ima slučajno mail od JADRANKE KOSOR da mi ustupi, imala sam ga prije, no više ga ne mogu pronaći! Unaprijed zahvalna!
  8. Pretpostavljam da ste možda nešto krivo poslali ili zaboravili od papira poslati, svakako nazovite MOBMS te se s njima konzultirajte. Pozdrav. Ma sve smo slozili kako treba stvarno mi nije jasno. Kolike su sanse da ako se pokaze da je sve uredu da mu se i odobri stipendija sa zakasnjenjem Moj savjet Vam je odmah da nazovete ujutro i da budete uporni pri zvanju, ako sam u pravu, i ako Vam nije bio u redu nekakav papir, odmah pošaljite preporučeno i trebali bih Vam odobriti. Tako je meni bilo jedne godine. sretno!
  9. Dobit ćete na kućnu adresu 2 ugovora koja morate ovjeriti kod javnog bilježnika te poslati njima nazad. Nakon nekog vremena, dobit ćete karticu i pin te nazad te ugovore. Hvala na odgovoru . Još me nešto zanima .Da li novac od stipendije ide na tu novu karticu , koju ste naveli ili na račun na kojem primam invalidninu . I da li će biti isplaćeni zaostatci , jer akademska godina je počela u listopadu 2010 . I na kraju tko je potpisnik ja ili kći ? Novac će sjesti na tu novu karticu (HPB) i zaostaci će biti svi odjednom,a ostali novci svaki mjesec, po jedna rata.
  10. Dobit ćete na kućnu adresu 2 ugovora koja morate ovjeriti kod javnog bilježnika te poslati njima nazad. Nakon nekog vremena, dobit ćete karticu i pin te nazad te ugovore.
  11. Pretpostavljam da ste možda nešto krivo poslali ili zaboravili od papira poslati, svakako nazovite MOBMS te se s njima konzultirajte. Pozdrav.
  12. ovo nije nimalo u redu!!! cijelu godinu se mučimo za taj prosjek da bismo na kraju ispušili jer je prosjek povišen?!! pa dobro, ljudi moji, neki žive od te stipendije!!!! nagodinu će još prosjek biti 4.0!!!!kao da se dovoljno ne napatimo kroz godinu da bismo ovako prošli!! to su novci naših očeva!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija