Jump to content

sovapro

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala. Da li to onda ide kao neki poseban ugovor? Tj. ja sklapam ugovor sa bankom za kredit, a onda još jedan poseban za kupnju za trećeg? Da li postoje već gotovi formulari za to? Kojim redom? Može samo malo informacija u netuknicama?
  2. Podižem stambeni kredit za kupnju stana. Željela bih da se kao vlasnik tog stana odmah upiše kćer. Kako se to može napraviti? Pretpostavljam da će zbog kredita na kupoprodajnom ugovoru biti moje ime. Da li je moguće da stoji njezino ime?
  3. Otkazalam sam suradnju održavtelju web stranice. Nikakav ugovor sa njime nije bio napravljen, samo mu je na temelju njegovog izdanog računa (masno) plaćena izrada starnice. Kako bih željela promijeniti održavatelja stranice, zatražila sam od prethodnika podatke. Ponudio mi je otkup svih materijala (koje sam mu ja dala da bi mogao složiti stranicu)za iznos od 6.000 kuna, a za otkup programskog koda traži gotovo 400.000 kuna. Njegovo opravdanje je da je autorski kod zaštićen autorskim pravom, a naknada za otkup je 10-30 puta veća od cijene izrade stranice. Da li je to zaista moguće? On se naravno, u svemu poziva na Zakon o autorskim pravima. Lijepo bih molila za što brži odgovor.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija