Jump to content

veli

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Vjeruj mi cigo da nema goreg posla od čišćenja bolnce i doma zdravlja. Ali ako je tako kako kažeš, onda će nam valjda biti ok. Ako ne tužit ćemo prekršitelje.... A onda ću vam opet dosađivati i tražiti pomoć. Hvala na objašnjenjima i sada znači moramo pogledati svoje kol ugovore i paziti da ih nasljednica posla poštuje.
  2. Bojim se da ovo samo lijepo zvuči, ali nažalost nije tako. Ovo što se sprema nama, dogodilo se već djelatnicama vešeraja koji je "ugašen" u Domu zdravlja i preuzela ga je privatnica. Samo problem je u tome da su žene izgubile pravo na otpremninu za svojih odrađenih dvadesetak godina u Domu zdravlja... Bojim se da će se to dogoditi i nama jer gospođa koja ima takav servis čisti razne objekte pa me zanima može li nas raspoređivati na druga mjesta?? I da li je to stvarno istina da ako ne prihvatimo prelazak u taj servis da to znači da smo dale otkaz???
  3. Može li mi netko molim Vas odgovoriti - vrijeme mi curi i morat ću nekako reagirati, a ne znam kako....
  4. Radim već 25 godina kod istog poslodavca - Dom zdravlja kao spremačica. Moje se radno mjesto kod tog posodavca ukida i poslove čišćenja preuzima neki privatnik (servis). Moj mi poslodavac tvvrdi da moram prijeći u taj servis i nastaviti s radom. A ako ne želim da to znači da dajem otkaz. Čini mi se da to baš i ne može biti tako jer ako se moje mjesto ukida u Domu zdravlja onda me ne može nitko prisiliti da radim za novog poslodavca kojeg mi je on izabrao, već mi treba dati otkaz kao tehnološkom višku i isplatiti otpremninu na koju ako prijeđem drugom nemam pravo. Možete li me posavjetovati što da napravim i koja su moja prava?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija