Jump to content

Saurfang

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. u pravu ste, ja se ispricavam. donesena je odluka o poslovno uvjetovanom otkazu. znaci ako ja odbijem raditi otkazni rok, prijava mi istjece na zadnji radni dan? bez obzira sto u odluci pise da ugovorna obveza istice 16.05.2011.
  2. isao sam na razgovor u firmu danas da ih obavjestim da necu dolazit odradjivat otkazni rok. na razgovoru su mi rekli da ce s danom kojim sam prestao radit biti placeno sve a da otkazni rok nece, da napomenem da u ugovoru koji je vec potpisan pise da se raskida radni odnos tek 16.05.2011. dali su mi duzni isplatit placu i za taj otkazni rok koji ja necu odradjivati? molim pomoc jer mislim da me zele prevariti unaprijed zahvaljujem
  3. imam jednu nejasnocu u ugovoru pa ako bi mi netko mogao razjasniti bio bih mu jako zahvalan u ugovoru pise sljedece, citiram: "Buduci da radnik ....... u radnom odnosu od...do..., sukladno cl. 114 zakona o radu uzevsi u obzir neprekinuto vrijeme rada kod poslodavca u trajanju od 4g, radniku je odredjen otkazni rok u trajanju od mjesec dana i dva tjedna te za to vrijeme trajanja otkaznog roka radnik nije obavezan dolaziti na posao." kraj citata mene zanima boldani crveni dio koliko sam ja shvatio ja ne moram odradjivati otkazni rok uopce no oni su mi ga duzni isplatiti kao da sam radio. molio bih da mi netko potvrdi ili demantira moju tezu, unaprijed zahvaljujem.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija