Jump to content

strider_sd

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdav svima! Imam jednu nedoumicu, pa ako mi neko moze pomoci: Zamislimo situaciju da korisnik potpise sa nekom firmom (npr. T-COM ili VIP, ili neki drugi) ugovor na određeno vrijeme za pruzanje npr. internet usluga. Između ostalog tim ugovorom i Opcim uvjetima je određeno da operater moze jednostrano izmjeniti cijenu ali mora obavijestiti korisnike određen rok prije stupanja na snagu novoga cjenika. E sad me interesira, ako taj operater odluci podići cijene i obavijesti uredno korisnika o tome, moze li u tom slucaju korisnik odustati od takvog ugovora, iako je isti potpisan na određeno vrijeme i jos je na snazi. Moje misljenje je da korisnik u tom slučaju ima pravo na odustanak od tog ugovora bez ikakvih posljedica, ukoliko o istome obavijesti operatera pošto primi njegovu obavijest o izmjeni cijena. Koje je Vaše mišljenje??
  2. Ispricavam se sto odgovaram s zakasnjenjem, opravdano je... Hvala na iscrpnom odgovoru, puno ste mi pomogli! Ulozio sam žalbu na rješenje, pa cemo sada vidjeti kako ce se stvari razvijati. Jos jednom velika hvala na Vašem trudu!
  3. Situacija je sljedeca... Donesena je građevinska dozvola za gradnju objekta u blizini moga objekta a samim time imam pravni interes da je osporim (zbog ugrozavanja). Građevinska jos nije pravomocna. Sada me interesira na koji način mogu osporavati tu građevinsku dozvolu, pošto nisam stranka u postupku (nisam na vrijeme saznao za postupak pa nisam mogao traziti da me se ukljuci u isti) pa samim time nemam pravo žalbe? Kakvi drugi pravni instrumenti mi stoje na rapolaganju sada dok je građevinska nepravomoćna a kakvi kada postane pravomocna? Unaprijed hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija