Jump to content

autumn

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zaposlena sam na neodređeno vrijeme.U ugovoru o radu nije definiran otkazni rok, ukoliko me proglase tehnološkim viškom, koliko je zakonski definiran otkazni rok? Imam staža 14 godina, a u ovoj firmi sam zaposlena od 7.4. 2008.
  2. Zahvaljujem, poradiću po tome pa se javim dalje ako zapnem. Pozdrav
  3. Hvala na brzom odgovoru. Pokrenuta je ostavština moje bake u Hrvatskoj. Mene u tom postupku nema, ni sestre.. slučajno sam to saznala, a tako i za smrt svoga oca. Da li postoji kakva ostavinska u Americi neznam, i kako to uopće da saznam, on je živio u Americi 43 godine Miami Florida. Kako da saznam za ostavinsku po nasljeđu djeda(njegovog oca)????
  4. Vanbračna sam kći mog oca(posjedujem sudski dokaz a i rodni list), koji je umro prije 2 mjeseca u Americi. Uz mene kao nasljednik postoji moja polusestra koja je kći iz braka. Slučajno sam doznala za njegovu smrt, a i da je rodbina pokrenula rješenje ostavštine moje bake. Moja teta kao opunomoćenik živih braće i sestra u tom predmetu izjavila da je moj otac umro a da iza njega nema živih nasljednika. Molim Vas za pomoć da me uputite što mi je činiti , kako da spriječim nezakonitu pljačku onog što mi zakonski pripada i dobijem svoj dio i naravno sestra svoj, a da nas to što manje košta jer smo slabih smo financijskih mogućnosti,hvala unaprijed
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija