Jump to content

sime777

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je sime777 objavio

  1. Postavio bi pitanje za moj slučaj...posjedujem tv i iz sličnih razloga kao i svi ne želim plaćai rtv pristojbu..Već desetak god mi pokušavaju naplatiti ali fala bogu do danas nisu uspili..inače sam penzioner i na svaku ovrhu bi uložio prigovor s izjavom da nemam tv ni radio..Dolaskom na Općinski sud u Šibeniku isto bih izjavio da ništa ne posjedujem tv ni radio te nemam novca za kupnju i sud bi me oslobodio jer bi hanžeković i sinovi za dokaz priložili izvadak iz poslovnih knjiga i moje podatke u kojima sam evidentiran 1987 god a oni nemaju dokaz da sam kupio novi tv sud donosi presudu da je radni vijek tv do 10 god te po tome ta televizija više ne valja a za novu ne znaju tako da su me oslobodili..sad me zanima dali mogu tražiti na osnovu sudske presude da me brišu iz evidencije ili da na sudu to izjavim neznam hoće li mi što pomoći...hvala
  2. u razgovoru s njima banka uporno forsira naplatu duga a mišljenja sam da su mogli naplatiti od mene napravili bi davno prije jer sam cijelo vrijeme stalno zaposlen te su imali od čega se naplatiti..navodno zastare nema ako je banka poduzela tužbu protiv mene u te tri god ali mi opet nije jasno zašto se nije ništa naplatilo od mene u ovih 9 god a da nisam otvarao hrok ne bi znao za taj problem tko zna koliko još vremena..
  3. Bio sam jamac na kreditu u iznosu od 10000 eura koji je podignut 2002 god u dubrovackoj banci koja je kasije postala otp banka.Noslac kredita je 2003 g umro te do dana danasnjeg da nisam zatražio kredit nebi saznao da taj kredit nije plaćen a to sam vidio uvidom u hrok u kojem piše da je ostalo za naplatu 8500 eura i u 3 mj ove godine je upućen nalog za naplatu predpostavljam od jamaca..sad mene kao jamca interesira koja su moja prava i kako to riješiti predma znam da nosilac kredita rastavljen,ima dvije kćeri i u tom trenutku nije imao ništa u svom vlasništvu..dali postoji zastara za potraživanja ili sl..hvala
  4. osiguranje je croatia ali nema kasko samo uobicajena polica a u zapisniku piše da je do prometne nezgode došlo zbog uvjeta na cesti-poledica nakon čega je došlo do prevrtanja vozila.. krivci hc zbog uvjeta na cesti a vozač zbog neprilagođene brzine uvjetima na cesti s tim da 4 svjedoka izjavili da se vozilo nije kretalo više od 40 km/h..
  5. hvala na odgovoru još ću razmislit jer ne bih htio da kolega ima posljedica zbog mojih potraživanja...
  6. Prije 2 mj imao sam prometnu nezgodu u svojstvu putnika za radnog vremena u službenom vozilu.Do prom. nezgode je došlo zbog neočišćene ceste(snijeg i led) nakon čega policija piše kaznu hrvatskim cestama i vozaču zbog neprilagođene brzine uvjetima na cesti.Vozilo je uredno registrirano alkoh. test negativan..Vozač nema ozljeda dok ja kao putnik sam zadobio lto trzaj vrata te se još nalazim na bolovanju i terapijama.Zanima me od koga mogu sve tražiti odštetu i da li u slučaju eventualne isplate meni štete osiguranje može potraživati od vozača da plati štetu tj dali bi vozač imao kakvih posljedica zbog mojega zahtjeva za odštetu? Unaprijed zahvaljujem.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija