Jump to content

salsa

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ako je pokrenut discip. postupak zbog povrede radne duznosti,koliko dugo taj postupak moze trajati?Koliko vremena je trebalo proci od povrede radne duznosti kako discip. postupak uopce nebi bio pokrenut?
  2. Protiv mene je umojoj firmi pokrenut disc. postupak. Predvidjena kazna je izvanredni otkaz ugovora o radu.Naspisao sam obranu u kojoj sam se izjasnio da nisam kriv za to zbog cega je protiv mene pokrenut disc postupak, i zamolio da mi se omoguci uvid u dokaze koji me terete za nekakve nezakonite radnje. Tjedan dana kasnije kako sam napisao tu obranu,moj me poslovoda poslao kod pravnika nase firme.Pravnik mi je savjetovao da ja sam dadem otkaz kako bih imao prava na nekakvu naknadu na burzi, a u protivnom cu dobit otkaz jer on ima dokaze protiv mene koji su na policiji. Policija mu nije mogla dati dokaze protiv mene,al ce mu ih dati.Cudne se to sve stvari dogadaju, netko mi zeli smjestit otkaz.ZNACI MOGU BIRAT:PRVA OPCIJA DA JA DAM OTKAZ, DRUGA DA CE MI ONI DAT OTKAZ AKO GA JA NEDAM SAM. Sta da radim? Koliko dugo trebam cekati na njihov odgovor od dana kad sam predao pismenu obranu?
  3. Puno hvala na pomoci. Napisat cu vam sutra detaljnije sta je sve bilo. Ako bude sta novo takoder cu vam se javiti. Jos jednom hvala. pozz...
  4. Protiv mene se u mojoj firmi vodi discip. postupak.Navodi se da sam pocinio tesku povredu poslovne duznosti,za sto je predviden izvanredni otkaz ugovora o radu.To sam doma primio postom,i uroku od dva dana napisao obranu da nisam kriv kkoju sam morao predati gen. direktoru.Postoji kao neki dokaz(slika il nesto) koji me optuzuje za nesto.Zamolio sam ih da mi omoguce da vidim dokaze koji me optuzuju za nezakonite radnje.Ako mi ne pokazu dokaze zbog kojih se provodi disc.postupak i ako mi daju otkaz bez dokaza, sto mi je ciniti? Vec se prica da sam dobio otkaz;a ja jos radim.Nitko mi se nije obrati ni jednom recenicom,ni poslovoda,ni sef,nitko.koliko dugo trebam cekati na njihov odgovor? Valjda ce mi poslat postom.
  5. Protiv mene se u mojoj firmi vodi disc.postupak.Ja sam kao pocinio tesku povredu posl. duznosti, za sto ja predviden izvanredni otkaz ugovora o radu. To sam primio doma postom,i uroku dva dana napisao obranu da nisam kriv koju sam morao predati generalnom direktoru. Postoji kao neka slika koja me okrivljuje za nesto,tako barem ja mislim. Zamolio sam da mi omoguce da vidim dokaze koji me optuzuju za nezakonite radnje. Ako mi ne pokazu dokaze protiv mene,i ako mi daju otkaz bez dokaza, sto mi je ciniti? Vec se prica da sam dobio otkaz a ja jos radim.Nitko mi se nije obratio ,ni poslovoda, ni sef ni nitko.Koliko dugo trebam cekati njihov odgov na moju obranu?
  6. Firma je pokrenula disciplinski postupak protiv mene i to prema dopisu PU. Očitovao sam se žalbom. Koliko dana moram čekati odgovor?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija