Jump to content

bezpokrica

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. AKo im kažem da trebam roditi u 7. mjesecu? Pa neće valjda policija provjeravati jesam li se pojavila u boxu?! A i nije tolika laž ako sam rodila u 7. mjesecu...(prije dvije godine) Ne znam, lupam... LAko za poslodavca...mome je bitno da položim...
  2. Postoji li mogućnost da, ako prođeš pismeni, usmeni odgodiš za slijedeći rok? Sve mi se čini da će i usmeni za ovaj rok u svibnju izvesti navrat-nanos da što prije dignu sve 4 u zrak, pa da ni tu neće biti onih uobičajenih mjesec-mjesec ipo za ponoviti sva ova...slova! Zna li netko? Može li se odgoditi?
  3. Ovo je nečuveno.... NAkon isteka roka za prijavu, nakon isteka većine vremena za pripremu, gospoda dođu i naprave ''cap''?! Dva tjedna!!! Znaju li oni koliko vremena je dva tjedna?!?! To može biti cijeli ZPP ili ZKP! Nepravedno! Nepravovremeno! Netransparentno! Apsolutno egocentrično (ili sam možda ja egocentrik jer razmišljam o pravosudnom koji bi se proveo nauštrb nečijih zasluženik 15 dana godišnjeg kojeg ja nisam imala otkako sam se zaposlila?!)! Nečuveno! ...sad sam se izdivljala, sad idem nastaviti učiti...ZKP, a ZPP vjerojatno ispada iz igre, jer tih 15 dana je neki glavonja ukinuo...FUJ!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija