Jump to content

kikaa

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da,znam ja da imam plaćeno sve te dodatke,ali mene zanima koliko ja moram sati odraditi u mjesecu u kojem ima praznik.Dakle, dali moram odraditi sada u 4 mjesecu 160 ili 168 sati.Radnih dana ima 20 plus još praznika 8 sati koji je naravno plaćen iako si slobodan.
  2. Radim u zdravstvenoj ustanovi u smjenama i zanima me koju ja satnicu moram odraditi u mjesecu u kojem imam praznik?Evo i primjera ,ako mjesec ima 168 sati i od toga 8 sati je praznika.Ja radim u smjenama i odradila sam praznik.Poslodavac mi je praznik platio po kolektivnom ugovoru 250 posto , dali to znači da se meni treba računati ova veća satnica kao radna tj.dali ja u tom mjesecu trebam odraditi 168 sati ili 160?
  3. Radim u zdravstvenoj ustanovi u smjenama i zanima me koju ja satnicu moram odraditi u mjesecu u kojem imam praznik?Evo i primjera ,ako mjesec ima 168 sati i od toga 8 sati je praznika.Ja radim u smjenama i odradila sam praznik.Poslodavac mi je praznik platio po kolektivnom ugovoru 250 posto , dali to znači da se meni treba računati ova veća satnica kao radna tj.dali ja u tom mjesecu trebam odraditi 168 sati ili 160?
  4. Radim u zdravstvenoj ustanovi u smjenama i zanima me koju ja satnicu moram odraditi u mjesecu u kojem imam praznik?Evo i primjera ,ako mjesec ima 168 sati i od toga 8 sati je praznika.Ja radim u smjenama i odradila sam praznik.Poslodavac mi je praznik platio po kolektivnom ugovoru 250 posto , dali to znači da se meni treba računati ova veća satnica kao radna tj.dali ja u tom mjesecu trebam odraditi 168 sati ili 160?
  5. Radim u zdravstvenoj ustanovi u smjenama i zanima me koju ja satnicu moram odraditi u mjesecu u kojem imam praznik?Evo i primjera ,ako mjesec ima 168 sati i od toga 8 sati je praznika.Ja radim u smjenama i odradila sam praznik.Poslodavac mi je praznik platio po kolektivnom ugovoru 250 posto , dali to znači da se meni treba računati ova veća satnica kao radna tj.dali ja u tom mjesecu trebam odraditi 168 sati ili 160?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija