Jump to content

uztea

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dotični nam je zabranio ulazak u stan, a tata pokušava izbječ svađu. Naša prva ponuda je bila da on i žena (djece nema) ostanu doživotno u stanu, a nakon toga da stan pripadne tati, tj nama, ali ne želi. On se ne slaže ni sa jednom tatinom ponudom! Ne znam da li bi tata pristao da stric plača najamninu, on je malo naivan!
  2. Hvala na odgovoru!!! 15g koristi tatinu trečinu, nikad ga nitko ništa nije tražio. S obzirom da je jako neugodan, na prevaru došao do 2/3 stana i stalno mijenja dana obečanja mislim da darovanje nije zaslužio!
  3. Šta napravit? Tata je u nasljeđe dobio 5/6 nelegalizirane kuće u Dalmaciji (u gruntovnom se vodi kao pašnjak, ukupno ne vrijedi ni 50000eura) i 1/3 stana u Zagrebu ( ukupna vrijednost cca 150 000eura). Ostali dijelovi pripadaju njegovom bratu. Tata bi htio da se to raščisti! Da ga brat isplati iz stana umanjeno za vrijednost nekretnine u Dalmaciji. Ali brat mu nudi da se sve prepiše 1:1 bez isplate jer kaže da ga nema otkud isplatit. Šta napravit?
  4. Šta napravit? Tata je u nasljeđe dobio 5/6 nelegalizirane kuće u Dalmaciji (u gruntovnom se vodi kao pašnjak, ukupno ne vrijedi ni 50000eura) i 1/3 stana u Zagrebu ( ukupna vrijednost cca 150 000eura). Ostali dijelovi pripadaju njegovom bratu. Tata bi htio da se to raščisti! Da ga brat isplati iz stana umanjeno za vrijednost nekretnine u Dalmaciji. Ali brat mu nudi da se sve prepiše 1:1 bez isplate jer kaže da ga nema otkud isplatit. Šta napravit?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija