Jump to content

Sneka

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Budući da nitko nije odgovorio, dodatno pitanje - na kojoj udaljenosti od kuća se može graditi kolektor za kanalizaciju, ili pročistač otpadnih voda (ako postoji razlika tog dvojeg). Kakvu dokumentaciju o okolini gradnje mora dostaviti projektant?
  2. Poštovani, postoji li neka upravna ili zakonska odredba po kojoj se projekti izrade kanalizacije daju ili trebaju dati na uvid zainteresiranim stranama odnosno javnosti? Radi li se to po automatizmu, ide li na javnu raspravu i u kojoj fazi? Može li se na zahtjev dobiti projekt s obrazloženjima odabira lokacija npr. kolektora? Može li se ulagati prigovore na takve projekte i na koji način? Je li potrebno ishoditi suglasnost osoba koje su u vlasništvu kuća za stanovanje u blizini buduće gradnje kolektora? (Potrebno je dobiti suglasnost vlasnika zemljišta na kojem se gradi, postoji li neka obaveza i prema susjedima u neposrednoj blizini?) Hvala unaprijed!
  3. Postoje li ikakve opcije za odlazak u mirovinu osobe (ž) navršenih 62 godine starosti te 8 godina radnog staža? Hvala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija