Jump to content

dario_supetar

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je dario_supetar objavio

  1. I sad bih Vas lijepo molio da mi kažete što da činim? Da li da pokrenem tužbu protiv njega, ili bi bilo dovoljno samo pozvati građevinsku inspekciju? Drugo pitanje; ako pokrećem tužbu protiv njega, da li se meni nadoknade troškovi postupka ukoliko dobijem parnicu?
  2. Hvala na odgovoru, samo nisam siguran da sam shvatio. Znači li to da ja sad ništa više ne mogu učiniti? On dakle, može na moj zid sazidati svoj neki krov i pustiti da mi slivne vode s krova prljaju zid, a pravda po ovom pitanju više ništa ne može učiniti jer je on već izgradio krov?
  3. Susjed je nedavno nešto gradio na svojem prostoru, ali je koristio zid koji se nalazi između naših dvorišta (a u vlasničkom listu glasi da taj zid pripada nama) i na njega nazidao betonski krov. Dakle, moj zid je koristio kao svoj noseći zid. Ne bih ja njemu ništa ni prigovorio zbog toga, nego je problem što se voda s tog krova slijeva u naše dvorište, točno pred naša ulazna vrata. Zamolio sam ga da riješi pitanje odvoda vode i da voda ne curi pred naša vrata, on moje molbe ignorira. Osim što voda curi, taj se zid i prlja... Inače, taj zid je sad ruglo zbog tragova vode i prašine, a do prije ove situacije smo mi svake godine farbali taj zid iz estetskih razloga. Dakle, taj zid nam zbog susjedovog nemara sad i kvari estetski izgled našeg prostora. Što da radimo, ima li netko kakav savjet? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija