Jump to content

penelope11

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani, planiram otvoriti obrt u zgradi koja nije etažirana. Obrat je po zakonu moguće obavljati u stambenim prostorima. Predstavnik stanara napominje da za otvaranje obrta moram dobiti suglasnost svih stanara u zgradi upravo zato što nije etažirana i da bez te suglasnosti ne mogu otvoriti obrt. Da li je to zaista tako? zahvaljujem!
  2. Ja ostvarujem pravo prednost iako mi je jedan roditelj živ (najčešće se radi o majci). A nisam zasnovala obitelj i ne mislim da bi i moje dijete imalo to pravo. Za radno mjesto za koje sam se ja prijavila je dobila osoba bez prava prednosti, iskustva kao i ja.... kolegica s faksa...
  3. Prijavila sam se nedavno za radno mjesto za koje sam ispunjavala sve uvjete. Poslala sam potvrdu da sam dijete poginulog hrv. branitelja i navela to u zamolbi. Dobila sam odbijenicu bez ikakvog obrazloženja. Radi se o ustanovi pod nadložnosti Ministarstva prosvjete. Ovaj put planiram uložiti žalbu ,jer mi nema druge, već tri godine me odbijaju. Planiram prvo priložiti prigovor prosvjetnoj inspekciji, pa ako netko ima savjet što bih još trebala učiniti bila bih mu zahvalna!!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija