Jump to content

Grmic

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Evo me opet. Dobili zapisnik od policije u kojem piše da su radovi bili obilježeni znakom. Suprug kaže da znaka nije bilo.Je li ga on nije vidio ili su ga naknadno postavili ne znam . Znam samo da ga nije bilo na samom mjestu gdje su radovi izvođeni jer sam došla ubrzo nakon nezgode. Ako je znak postavljen na početku ulice, da li je krivnja isključivo na mom suprugu? Gdje se znak za radove na cesti treba postaviti?
  2. Suprug je imao nezgodu na motoru. Pao je zbog raskopane ceste koja nije bila obilježena znakom da su radovi u tijeku (mada i ne bi trebali biti jer je na snazi zabrana zbog tur.sezone). Kome uputiti odštetni zahtjev i kolika je šansa da se dobije odšteta s obzirom da je suprugu dosta ozlijeđeno stopalo i nešto manje oba koljena te mora mirovati?
  3. Imam pitanje vezano uz ovlasti prokuriste. Da li ista osoba može biti djelatnik u firmi( voditelj poslovanja) i prokurist? Da li ta osoba kao prokurist može potpisati aneks ugovora o radu s tom osobom kao djelatnikom u firmi? Da li prokurist može otkazati prokuru samostalno?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija