Jump to content

ivana_ka

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. puno hvala na brzom odgovoru. upravo me zvala gospođa sa mupa i rekla da se radi o prekršaju iz 3. mj 2009. idem sada na sud vidjeti točno o čemu se radi. vjerojatno je to na što sumnjam samo što se to dogodilo u 12.mj 2008.
  2. zanima me što točno znači članak 20 točka 7. koja udovoljava operativnoj provjeri koju provodi nadležna policijska uprava. (zakon o privatnoj zaštiti) jer po tom članku sam dobila odbijenicu od mupa za obavljanje poslova zaštitara.(odnosno nisam još dobila, moram se odlučiti do sutra da li da odustanem od zahtjeva ili želim da me oni odbiju) danas bila na razgovoru u mupu i žena mi nije znala reći o čemu se točno radi. e sad, ja sam imala prije dvije i pol godine kršenje javnog reda i mira pa me zanima da li je moguće da sam zbog toga odbijena jer u zakonu se spominje samo da ne smije biti kaznenog djela ili prekršaja sa elementima nasilja unazad 3 g.čudno mi je to što me žena u mupu uporno uvjerava da potpišem da odustajem od zahtjeva i da će se to ljepše vidit nego da dobijem odbijenicu.. ne kužim zašto.. i ne kužim zašto mi može reći šta sam ja točno to napravila nego mi govori samo da nisam prošla operativnu provjeru. nadam se brzom odgovoru, hvala.
  3. rođakinja iz slovenije mi želi pokloniti tv star par godina pa namjeravam otići po njega.. da li za to plaćam carinu?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija