Jump to content

davidbarbara

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Od srca vam hvala. Već sutra ujutro ću otići do njih Hvala
  2. Hvala na savjetu, ali ne znam kome da se obratim za besplatnu pravnu pomoć. Čula sam da to dugo traje i da rijetki uspiju dobiti gratis pomoć Iz Čakovca sam.
  3. Molim sve dobre ljude koji čitaju moju tužnu priču dami daju savjet. Izrazito sam loše. Tlak mi je 180kroz110. Sad sam bila hitnoj dobila sam injekciju i nadam se da će mi biti bolje. Imam kraj sebe sina kojemu sam potrebna i moram vratiti svoju curicu. Unaprijed vam hvala na savjetima.
  4. Dobro jutro i ponajprije moje isprike radi neznanja o korištenju postova Hvala vam što ogdovarate na moje postove. Nadam se da će vam se na neki način vratiti vaša dobrota. On, policija i dežurna djelatnica CSS tvrde mi da on posjeduje nekakav papir za privremeno skrbništvo. Jučer sam zvala PU područja gdje on živi zatražila da mi se faksom dostavi taj papir, jer ponavljam, poštovani moderatoru, ja to nemam nikav dokument o tome. Policajac je bio ljubazan i rekao je da će otići do njega pa će mi sporni dokument poslati faksom. Međutim to nije učinio. Sad da li mu on nije htio dati rješenje, ili ono ne postoji, ili se me policajac htio samo riješiti, ne znam. Isto tako u par navrata sam zvala kod njega da mi veli kak je moja curica. Dobila sam samo šturo priopćenje da je dobro. Zabrinuta sam za nju. Nije joj uzeo niti hranu, flašice, pelene, robicu, najdraže igračke... Odgovor "dobro je" nije mi dovoljan. Želim znati da je papala, da li se okupala, da li je još nervozna noću zbog isčekivanja prvog zubića...Kako mogu doći do tih odgovora. Ima tu još problema. Ispraznio mi je tekući račun na koji dobivam sve prihode: dječji, rodiljnu naknadu i alimentaciju tako da moj sin i ja trenutno nemamo zaista ni kune. Sad kad vam ovo pišem suze mi teku jer ne znam kako ću danas nahraniti dijete. Moj sin iz prvog braka, David, jako je loše. Svako malo pita gdje mu je sekica i kad će doći doma. A onda meni srce krvari jer bi i sama htjela znati te odgovore. Razmišljala sam o vašem odgovoru da taj dokument ne postoji.Ali policajka mi tvrdi da ga je vidjela. Da li postoji mogućnost da mu je CSS dao privremenu dozvolu da malenu preko vikenda odvede svojim roditeljima, jer on, iako dvije godine živimo zajedno, ima adresu kod svojih roditelja. Možda je rekao da mu ne dozvoljavam da curicu vodi kod svojih, pa je dobio nekakvo privremeno rješenje da je za vikend odvede roditeljima. Isto tako me muči što sam trenutno bez posla.A nemam ni auto, koji je neophodan jer malenu treba voziti na vježbe u Varaždinske Toplice koje su od mog mjesta udaljene 30 km. Prije sam uvijek uzela njegov auto i vozila malecku, a sad mi to sigurno neće dopustiti. Da li zbog tih razloga on može dobiti skrbništvo? Razvela sam se dok mi je sinćič imao 8 mjeseci. Siniša je jedini otac kojeg kojeg on poznaje jer ga njegov biološki otac ne želi posjećivati. Siniša je jedina muška figura u njegovom životu. David ga je zvao par puta, ali on mu je svaki put poklopio slušalicu. Kroz plač me onda pita zašto ga Siniša više ne voli......... Oprostite na duljini ovog posta, ali trenutno sam jako očajna i lakše mi je kad znam da mi netko želi pomoći. Molim vas da mi odgovorite na sljedećih nekoliko pitanja, naravno ako možete. Kako da saznam kak je moja beba? Kako da pomognem Davidu? Socijalna radnica mi je rekla da sutra dođem u CSS da da ću tamo vidjeti curicu. Recite mi molim vas što mogu očekivati. Unaprijed vam puno hvala.
  5. Preklinjem vas, dajte mi neki savjet. Sin mi se je probudio popišani i uplakani, aja osjećam da će mi srce pući
  6. Dobar dan. živim u izvanbračnoj zajednici u kojoj je rođena moja Barbara: također imam i sina od 9 godina iz prvog braka. Jučer sam doživjela veliki šok. Partner je nazvao s posla i zamolio me da spremim Barbaru da može s njom otići posjetiti svoje roditelje. to sam i učinila: Za dva sata je nazvao i rekao mi je da je on uzeo dijete, da je naša veza gotova i da imam nenakav dokument o privremenom skrbništvu. Zvala sam policiju i dežurnu socijalnu radnicu, ali mi nije nitko mogao pomoći. Zatim sam uzela lijekove i otišla do kuće njegovih roditelja da ga upitam zašto i da malena ima lijekove. Nije mme pustio u kuću, zvaao je policiju. Oni mi nisu mogli pomoći jer su rekli da on sad ima privremeno skrbništvo i da o njegovoj dobroj volji ovisi da li ću do završetka sudskog procesa vidjeti malenu. Djevojčica se rodila jako bolesna, tumor, ima distonički sindrom u ponedjeljak bi morala ići na vježbe. Posebno mi je žao starijeg djeteta. Stalno plače, noćas se popiškio, a kad je jučer došao iz škole trebalo mi je dva sata da ga smirim toliko je plakao. rekao je da će romovbilom otići po sekicu. Preklinjem vas da mi pomognete. IstinA je da se u posljednje vrijeme nismo baš slagali. Kao dijete sam bila spolno zlostavljana od strane očuha što je ostavilo traga na meni. Pijem antidepresive pod liječničkim nadzorom. Mislim da on igra na tu kartu da sam kao psihički bolesnik. Prilikom razvoda sa Davidovim tatom prošla sam testiranje u kojem je dokazano da sam stabilna osoba i mogu obavljati majčinske dužniosti. Ljudi dragi pomognite mi. Recite mi kako je mogao dobiti privremeno skrbništvo, a mene CSS nije ništa pitao niti došao provjeriti situaciju u kući?!?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija