Jump to content

moirus

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je moirus objavio

  1. Ispit položen 10.09. Znači isto kao što je rekla slivijal. Učiti se mora. Kod ZUP,ZUS i Uredskog treba dati konkretan odgovor, svi su ispitivači bili ok, i pomažu... Znači pitali su me: ZUP,ZUS, Uredsko 1.Pomoćne knjige i dostavne knjige koje su (samo nabrojati) 2. Nadležnost u UP i koje vrste nadležnosti postoje 3. dijelovi rješenja 4. Prethodno pitanje Službenički i JLS 1. Europska povelja 2. Prihodi JLS 3. Kako građani ostvare pravo na LJS 4. Koju ulogu ima država u JLS 5. šta sve spada u Zakon drž. Služ. 6. Rješenje o RM (opišite) EU 1. Europska komisija 2. Phare 3. Postupci prije punopravnog članstva nakon zatvaranja pregovora (gdje je RH sada) USTAV I SUSTAV 1. trodioba vlasti 2. Prava i slobode čovjeka 3. Poslovi drž. Uprave 4. Provedba ins. Nadzora 5. Koja su upravna tijela Evo sretno svima!!!
  2. Pozdrav, ja sam jučer položila državni Znači poseban dio mi je bio gospodarstvo-poduzetništvo na pismenom sam imala 3 pitanja nositelji, ciljevi i mjere poticaja malog gospodarstva. Možeš imati materijale sa sobom pa ti to pomaže. Na usmenom (ispitivač je bio iz minGORP) kako se provode mjere u mojoj županiji i gradu. Eto, sretno!!
  3. Pozdrav svima! Priključujem se svim molbama i lijepo molim ako netko ima da mi šalje skriptu za dsi VSS na mail: moiradr@net.hr HVALA!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija