Jump to content

kofer

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ne, nisam bila pod utjecajem alkohola. Ne razumijem kako me je moglo prevariti moje osiguranje kada ono niti ne zna da se nesreća dogodila, jer drugi sudionik nije prijavio štetu niti je tražio naplatu iste. Pravna služba moga osiguranja mi iz toga razloga ne može pomoći - oni uopće nisu uključeni u cijelu priču, a ja mislim da bi trebali biti. Jer, čemu ja plaćam osiguranje ako na kraju štetu moram platiti iz vlastitog džepa? Ne znam da li je moguća situacija da nitko nije kriv - možda smo u ovom slučaju svi krivi - u policijskom zapisniku nema prekršaja, nema kazne, predmet poslan u arhivu. Moj zaključak - nitko nije kriv. Griješim? Trebam odvjetnika? Znate nekog dobrog? A povoljnog? Puno hvala, još jednom!!!!
  2. Imala sam prometnu nesreću sa materijalnom štetom, policija izašla na uviđaj. U policijskom zapisniku nije utvrđena ničija odgovornost, nije podnesena prekršajna prijava, predmet je pohranjen u arhivu. Drugi sudionik nesreće nije prijavio štetu mojem osiguravateljskom društvu. I sada, 5 mjeseci kasnije, javlja mi se pravnica iz njegovog osiguranja i potražuje od mene osobno naknadu štete za popravak njegovog vozila (kasko osiguranog), ne kontaktirajući moje osiguranje. Nije mi jasno čemu služi moja polica osiguranja? Što mogu (trebam) učiniti? Molim za pomoć!! Hvala
  3. Imam razloga za brigu zato što je osiguravatelj primio opis događaja iz policije preko baze Hrv.ureda za osiguranje u kojem ja najednom postojim, postoji i parkiralište, a mene se smatra odgovornom za nezgodu. Dakle, činjenice iz zapisnika o očevidu su oprečne sa opisom nezgode. I, naravno, na temelju opisa meni je odbijena naknada štete. I kao vrhunac - od mene potražuju naknadu štete nastale na drugom vozilu i to ne po mojoj polici osiguranja, već osobno od mene...... Iako se mene smatra( po opisu ) odgovornom za nezgodu moj predmet je pohranjen u arhivu, protiv mene se ne podnosi nikakav prekršajni postupak, tužba ili sl.
  4. Prije dva mjeseca imala sam prometnu nezgodu, pri čemu je izašla policija na očevid. Nakon preuzimanja policijskog zapisnika uočila sam da su osnovne činjenice krivo navedene: - kao vozač je naveden vlasnik automobila, a ne ja koja sam bila vozač - piše da je mjesto nesreće bilo na kolniku - a bilo je na parkirnom mjestu, jer sam ja bila parkirana - radili smo alkotest i vozač drugog auta i ja, ali samo se njegov test navodi - jer mene uopće nema u zapisniku.... Zanima me na koji način se može žaliti na taj zapisnik? I da li to uopće ima smisla?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija