Jump to content

Brzaspor

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Veliko hvala na odgovorima i informacijama. Vjerujem da čemo tako i učiniti pa se nadam da ću imati šta i napisati na ovoj temi jer sam siguran da će nekome svaka info. biti od koristi. Hvala još jednom, sve najbolje
  2. Što se tiče korištenja samih suvlasnika, opet je to redovita uprava, međutim netko će tu biti oštećen i potrebno ga je adekvatno obeštetiti (4 koriste, jedan je izvisio). Mislim da se ovaj dio odnosi na moje pitanje. U ovome slučaju koji sam naveo neće nitko izvisiti jer svih 5 suvlasnika bi dobili zajedničke prostorije na svome katu što večini odgovora osim tome jednome kojemu i inaće ništa ne odgovara i uvijek je kontra svih dogovora.
  3. 5 suvlasnika u zgradi. Njih 4 želi dogovor oko korištenja zajedničkih prostorija i to na taj način da ih koriste svatko na svom dijelu zgrade. Problem je što jedan ne želi pa me zanima da li je za takve dogovore potrebna 100% tj. svih 5 suvlasnika ili je dosta da je večina za dogovor što je u ovom slučaju 80% suvlasnika? Zgrada će se ubrzo etažirati pa vlasnici stanova žele dogovor potpisati i ovjeriti.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija