Jump to content

Pepa7

Korisnik
  • Broj objava

    14
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Pepa7 objavio

  1. Oprostite malo Vas citam tu,znaci treba se ic "odrec" tuzbe da bi dobio lovu ili ako te nema znaci oni nista nesalju ,niko mi nije reako da to trebam napraviti a rjesenje za udzbenike sam dobio 24.10 ,a nisu mi priznali niti 50% ,za 8 raz dobio 550kn a za treci srednje 518,00 kn!!!
  2. Molim te na kojim se to stranicama objavljuje ! Hvala !!
  3. Ja sam predao zahtjev prije 1,5 god prošli mjesec sam dobio odg. da fali neka dokumetacija koju sam im dostavio a sad kad će isplata Bog zna vjerovatno za godinu dana kako su revni ,aćitam na str. udrugr da je jučer počela isplata odobreno oko 500 i nešo zahtjeva ,a da li onda lova sjedne odmah taj dan kad oni to objave ili malo kasnije da se možda mogu nadati!! Hvala
  4. I ja sam slučaj kao i ti nikad doć na red već 15 god. a znam neke koji su već po drugi puta dobili kredite obnovili kuće i na krju dobili i stanove!
  5. Vi koji ste slali tužbu na upravni sud ..jeste li imali odvjetnika ? Imaju li branitelji i invalidi pravo na kakvu pomoć nekog odvjetnika!?Hvla! Ja planiram uložiti žalbu pa Vas zato pitam!
  6. jel ikad itko dobio odgovor s njihovog e-maila ja pokušavam već nekoliko mjeseci ali ništa...ovo što se tiče isplate jel prije dođe rješenje ili novac hvala
  7. gore sam već pisao o svemu ...poslao sam zahtjev za 100% bolovanje oni me odbili ja se žalio i sad poslali reviziju mojoj dr. pa sramota u kakvoj mi državi živimo fuj i sramota nikad nećemo naprid dok god ima ovakvih...onda nek obrišu onaj dio di piše da imaš pravo žalbe!
  8. Traži bolničko liječenje, dnevna ima manju snagu kod komisija, gledaju i dnevne ali bolnička ležanja su im glavnija. Hvala! Da ja imam samo jedno liječenje u bolnici!!
  9. Poslao sa svim papirima a i u međuvremenu sam bio u bolnici i jo ujvek idem u dnevnu neznam šta dalje!?
  10. Dobio odg. na zahtjev ..smatraju da moje bolovanje i liječenje nije posljedica rata u PM...jel se netko žalio!?
  11. liječim se i na bolovanju sam..a kod psihiča sam išao tako neki put za 1,5mj nekad za 2,sad sam zadnje bio 25.5 2011,a on mi napiše stanje nije bolje i naruči me tek u 11 mj. mislim da je to razlog prekida bolovanja od strane komisije.. jel ima netko dobru preporuku za psihijatra može na PP
  12. Bio sam već dva puta svaki put odbijen ,traže bolničko liječenje al ja to nemam...neznam šta dalje ...dal da tražim šefa da me pošlaje na izvanredni liječnički jer znam da ga neću proć!
  13. pozz svima liječim se već 19 mj dijagnoza mi je F43.1,F60.1,F41.2,hrvi sam 20% trajno iz rata imama preko 3god,ratnog staža u vojsci,da bi mi prošli tjedan komisija zatvorila bolovanje i vratila me na posao,međutim u firmi nema posla šta da radim,šef mi je izašao u susret neće mi odmah dati otkaz dok nevidim šta ću,neznm da li da ga tražim da me pošalje na liječnički da me proglase nesposobnim pa da se vratim na bolovanje ili šta molim savjet u totalnoj sam komi!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija