Jump to content

Pepa7

Korisnik
  • Broj objava

    14
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Pepa7 objavio

  1. Ja sam predao zahtjev prije 1,5 god prošli mjesec sam dobio odg. da fali neka dokumetacija koju sam im dostavio a sad kad će isplata Bog zna vjerovatno za godinu dana kako su revni ,aćitam na str. udrugr da je jučer počela isplata odobreno oko 500 i nešo zahtjeva ,a da li onda lova sjedne odmah taj dan kad oni to objave ili malo kasnije da se možda mogu nadati!! Hvala :)

  2. Kompa je napisao:

    Pepa7 je napisao:

    Poslao sa svim papirima a i u međuvremenu sam bio u bolnici i jo ujvek idem u dnevnu neznam šta dalje!?

     

    Traži bolničko liječenje, dnevna ima manju snagu kod komisija, gledaju i dnevne ali bolnička ležanja su im glavnija.

     

    Hvala! Da ja imam samo jedno liječenje u bolnici!!

  3. medeni66 je napisao:

    Ne znam da li si 19 mjeseci na bolovanju ili se samo liječiš 19 mjeseci?

     

    Ako redovito ideš u psihijatra (svaki mjesec, ali ne nakon 40, 50 dana i sl.) i on ti uredno na nalazu napiše poštedu, komisija ti ne može tek tako prekinuti bolovanje.

     

    Pozdrav.

     

    liječim se i na bolovanju sam..a kod psihiča sam išao tako neki put za 1,5mj nekad za 2,sad sam zadnje bio 25.5 2011,a on mi napiše stanje nije bolje i naruči me tek u 11 mj. mislim da je to razlog prekida bolovanja od strane komisije..

     

    jel ima netko dobru preporuku za psihijatra može na PP

  4. medeni66 je napisao:

    Ne znam kako je to moguće? (ako si naveo sve točno ili ako nisi nešto preskočio)

     

    Tvoj liječnik opće prakse te je dužan (po zakonu) već nakon 6 mjeseci neprekidnog bolovanja uputiti na komisiju mirovinskog, a oni te tad pozovu na vještačenje i odrede ti da li si sposoban ili ne. U tvom slučaju (s obzirom na nalaze) bi ti gotovo 100% odredili pravo na invalidsku mirovinu (možda bi ti dali opću nesposobnost, a sasvim sigurno profesionalnu)

    Otiđi do svog liječnika i zatraži da te uputi na invalidsku komisiju. Liječnik ti treba ispuniti obrazac IN-1, poslodavac ti treba ispuniti obrazac IN-2, ti trebaš sve nalaze iskopirati i odnijeti ih svom liječniku na ovjeru. Sve to zajedno (obrazac IN-1, IN-2, ovjerene nalaze) predaješ na mirovinsko, na protokol i čekaš poziv za vještačenje.

     

    Pozdrav.

     

    Bio sam već dva puta svaki put odbijen ,traže bolničko liječenje al ja to nemam...neznam šta dalje ...dal da tražim šefa da me pošlaje na izvanredni liječnički jer znam da ga neću proć!

  5. pozz svima

     

    liječim se već 19 mj dijagnoza mi je F43.1,F60.1,F41.2,hrvi sam 20% trajno iz rata imama preko 3god,ratnog staža u vojsci,da bi mi prošli tjedan komisija zatvorila bolovanje i vratila me na posao,međutim u firmi nema posla šta da radim,šef mi je izašao u susret neće mi odmah dati otkaz dok nevidim šta ću,neznm da li da ga tražim da me pošalje na liječnički da me proglase nesposobnim pa da se vratim na bolovanje ili šta molim savjet u totalnoj sam komi!!

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija