Jump to content

mikael999

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Vama je vjerovatno nevjerovatno da postoji masa branitelja koji su radili svoj posao a očito nisu vodili brigu o svojoj budućnosti. Moglo jr biti na stotine zakona koji su prošli a čije pogodnosti ili nepogodnosti nisu iskoristili. Nisam, a ima nas još,još, imao cilj ostvarivanje privilegija niti mirovine sa 30. i nešto godina. Vratio sam se svome poslu i nastavio raditi. Ali, posljedice su napravile svoje. Sad kad bih htio ono što mi pripada na putu se nalazi nekakav datum !!! Tko je taj koji može staviti točku i reći:"od tog datuma više se nitko ne može razboliti i osjetiti posljedice rata" !!!! Nije nikakva provokacija. Čemu ? Mislite: tko mu je kriv kad je budala ... Nisam usamljen slučaj i javio sam se i radi sebe i radi sličnih slučajeva. Ne treba mi pametovanje nego način da se legalnim putem dođe do rješenja problema. A taj put postoji.
  2. Kako kasnim? Nije to spojak pa da kasniš!! Nisam mislio na sebe kao većina. Radio sam dok sam mogao. A šta sada? Nemam pravo ni živjeti a o materijalnom statusu da i ne govorim. Trebao sam podnijeti zahtjev 1991. Sad bih bio zbrinut. I lako bi mi bilo prodavati pamet na forumu.
  3. Šta to znači? Mi koji nismo osjetili niti se razboljeli do 2005-2006 godine, nemamo pravo ostvariti svoja ustavom zajamčena prava. Ako se nismo osjećali "bolesni" do 2005 godine nemamo pravo biti bolesni nikada! Bar od posljedica ratnih i poratnih djelovanja.
  4. Mogu li još uvijek podnijeti zahtjev za utvrđivanje stupnja RVI. Do sada nisam podnosio nikakav zahtjev nikome. Kako da počnem i kome da se obratim. Posjedujem lječničku dokumentaciju. Hvala,
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija