Jump to content

ninabella

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ninabella

    najam

    Hvala još jednom na svim savjetima. Mi radimo već (obrt) trenutno u uličnom lokalu i posjedujemo sve navedeno. Sad bi prebacili poslovanje u stan. Ono što me najviše muči da li stambeni prostor moje majke mora nužno biti poslovni prostor da bismo tamo radili. Inače posao vezan uz najam nije tipična trgovina, već više usluga, ali najveća preokupacija mi je namjena stana. Da li ga majka mora "prenamjeniti" ili možemo raditi s ugovorom (i eventualno min. teh.uvjetima). Hvala!
  2. ninabella

    najam

    Hvala na odgovoru. Još me zanima (obzirom da je to stambeni prostor majke) da li se onda može u tom prostoru bez neke posebne procedure obavljati poslovna djelatnost? (osim even. minimalno-tehničkih uvjeta s čim sam upoznata obzirom da ćeš radimo nekoliko godina u drugom prostoru).
  3. ninabella

    najam

    Poštovanje, zanima me da li mogu u stanu svoje majke (koja trenutno živi sa nama na drugoj adresi tj. u našoj kući) koristiti bez problema za djelatnost obrta koja uključuje šifru prema klasifikaciji (nešto sa 71) tj. vezano uz najam predmeta za osobnu upotrebu). Radi se od haljinama za najam i drugim predmetima koje želim raditi po dogovoru tako da mi taj prostor odgovara za tu namjenu tj. ne moram ga plaćati? da li je to moguće, hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija