Jump to content

igoo

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pristojno ću napisati kako on ima svinjac (komunalni nered) u svojoj glavi. S njima ne samo da se ne svadimo nego uopće nemamo nikakvih kontakata upravo zbog toga kakvi su. Otkako živimo ovdje, već neke 3 god, neprestano se nagledavaju, ali ono nepristojno i tako besramno, k nama, stalno nešto špijuniraju, do te mjere čak da se kroz sitan režak s ulične strane ograde u dvorište nagledavaju. a majstore obavezno ispituju kaj radimo. nekoliko je puta i inspekcija dolazila jer svako malo nekaj prijavljuju. Ali, ono... od par desetaka cm (doslovno) odstupanja od nacrta do toga da dim našeg dimnjaka ide na njihovo... i prek svega toga prolazimo. zapravo, trudimo se da ih ne primjećujemo i da nas to ne dira. za neke sitnice (tipa instalacije po kući) nismo znali da nam trebaju papiri pa smo tu imali naknadnog troška, ali ok. usput učimo. uzmeš u obzir da im je blizu 70, a nama tek 28, i da oni nemaju drugog posla i zanimacije nego eto... pa nek si ispunjavaju dane. ali kad sam vidio te slike... kad sam vidio da i slikaju po našem dvorištu... puko mi je film! kao što rekoh, nek prijavljuju, nek šalju inspekcije, već smo se naučili da ne smijemo pr... kad vjetar puše prema njima ali da moramo strahovati što slikaju, koga slikaju, kome pokazuju..
  2. naivno ili ne, tako je bilo!!! i ne, ne radi se o tome, a u dvorište se s javne površine uopće niti ne vidi! od nikog drugog nego od tog jednog susjeda, a i za to se mora popesti na balkon ili neko dosta povišeno mjesto.
  3. pronađene na još par mjesta. slikane u nekoliko navrata, ne u isto vrijeme. to znači traje već neko vrijeme, godinu, godinu i pol. Molim nekoga da mi odgovori mogu li nešto poduzeti u vezi s tim. Nije baš najugodniji osjećaj... Hvala
  4. Slučajno sam u komunalnom redarstvu vidio slike svoje kuće i dvorišta. vidi se da slikane od susjeda. mogu li nešto poduzeti ili prijaviti osobu koja je to snimila bez obzira što su tamo pronadjene, jer ja o tome nisam pojma imao. Tko zna koliko puta smo slikani, što je slikano i kome su slike pokazivane ili gdje se sve nalaze jer ne bih niti za ovo znao i da nas se slika da ih nisam vidio? ako nekoga prijavljuješ i šalješ inspekciju onda se zna kako se to radi i tko obavlja slikanje i snimanje.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija