Jump to content

Bonitet

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ne ništa takvo nije u pitanju. Vjerujem da se pitate zašto na ovakav način tražimo vježbenika? Zato što imamo jako neugodna iskustva sa ranijih javnih natječaja. Poštujemo želju za poslom, ali nismo se u stanju "obraniti" od nekad jako nasrtljivih kandidata, koji stalno zovu, dolaze nenajavljeni u ured, kad njima odgovara, istovremeno nimalo pripremljeni za razgovor. Na ovaj način želimo u miru proučiti životopise i one koji budu izabrani, pozvati u neko određeno i dogovoreno vrijeme na razgovor gdje će se moći osobno predstaviti. I nadamo se, na obostrano zadovoljstvo, postići zadovoljavajući dogovor.
  2. Javnobilježnički ured u zagrebu traži vježbenika/vježbenicu. Ukoliko je netko zainteresiran za taj zanimljiv, zahtjevan i odgovoran posao, uglavnom vezan za ured i spreman na puno rada, neka se javi privatnom porukom, sa sažetim životopisom.
  3. Na Upravnom sudu 3 kandidata, 2 prošlo ispitivači M. Krivetić - Ustav, Organizacija pravosuđa, EU D. Damjanović - GP, ...Trgovačko B. Koketi - GPP, Ovršno, obiteljsko V. Miljević - KP, KPP I. Kujundžić - Radno, upravno Jedna kandidatkinja je znala zaista jako dobro. Mislim da je znala odgovore ne samo na sva pitanja nego i na sva potpitanja. M. Krivetić iz ustava traži zakonske formulacije, pa obratiti pažnju na to, ne koristiti vlastite formulacije nego se držati zakonskih. Zapravo svi postavljaju dosta potpitanja, koja su zapravo sugestivna i čini mi se usmjerena na pomaganje, nikako na to da vas pokopaju. Ali ako ne znate materiju, nitko vam zapravo ne može pomoći .... D. Damjanović postavlja potpitanja da vidi razumijevanje materije, ako kandidat sam ne kaže ono što treba za to pitanje. B. Koketi- pusti da kažete što znate, postavlja malo potpitanja, ispitivanje ne traje dugo V. Miljević - traži da mu kažete primjere vezane za pitanje koje odgovarate. Isto traži razumijevanje I. Kujundžić - neznam jel stoga što je zadnja grupa, ali pitao je dosta kratko, sa malo potpitanja. Mislim da nije nevažno napomenuti da su ispitanici uglavnom znali materiju i da je stoga ispitivanje teklo brže.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija