Jump to content

bebica12345

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je bebica12345 objavio

  1. Help - bespravni stanari oštetili su (poplava) nam stan. Ima li smisla privatna tužba zbog oštećenja imovine? Odnosno, može li se isto bez odvjetnika, koliki će biti troškovi (jel ih ima?), ima šanse za uspjeh, ...? Pozdrav
  2. Mislim ... da pomoći nema. Imao sličnu situaciju - u stan do provaljeno (razvaljena brava, konopima su s nečim unutra ulazna vrata bila vezana), zvao policiju i vlasnika ... vlansik se meni zahvalio, a policiji platio svaki njihov izlazak na teren na moj poziv ... Vlasnik je priča za sebe, pa je i on (osim što je obavjestio nadležne institucije ... koje su radile deložaciju ...) vlastitim idejama izbacio ove van. Od tada ti koriste zajedničke prostorije ... zgrada je nacionalizirana (vraća se, hau jes nou), pa nitko (zar!!) nije nadležan i oni su mirni. Volio bih da me netko demantira, da kaže da rješenja ima (čak ne ni hitna, al ono, kroz koji mj, god). Ipak, avengeros, mislim da je to - to. Možeš odseliti, biti nasilan ko oni ili se pomirit (aha).
  3. Tnx. Jeste pravnik/odvjetnik? Ako da, može pp?
  4. Poštovani, Slično pitanje – na određenim forumima anonimci (naravno) blate imenom i prezimenom određene osobe, određene profesije. Konstatacije niti su zakonski utemeljene, niti provjerljive (dojam nekoga o nekome,... prema upisima je jasno da su dotični laici u području koje kritiziraju), … Na više upita prema administratorima (koji su, naravno, anonimni), kao i policiji, dobiva se odgovor kako zakon (namjerno malim slovom jer nisam siguran kako se točno zove) o elektorničkim medijima nije sasvim jasan, odnosno ima „rupa”. Na koji se način može (i može li se) pojedinac zaštititi od takvih objeda, kome se treba obratiti, … nije moguće da se nečije ime i prezime može samo tako povlačiti po internetu, bez ikakvih sankcija prema pojedincima koji takve neistine plasiraju. Ili možda je moguće? Pozdrav TomiZG. Hvala.
  5. bebica12345

    svjedok

    Smije li/može li svjedok u kaznenom postupku postati optuženik?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija