Jump to content

Badbrain

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Promjena statusa iz osnivačke izjave u društveni ugovor, znači ustupanje udjela vlasnice direktoru košta cca Kn 4.700,00.
  2. Problem je u tome što mjera opreza traje do 30.06. a ja moram na neodgodiv službeni put 27.06. mislim i tako ce mi manje dana biti kompenzirano u zaštitnoj mjeri. Naravno ako popuste! Za ovu dugoročnu varijantu stoji druga kategorija!
  3. Poštovani gosp. Petpetica, zahvaljujem na potpori i da li ima smisla otiči u prometnu policiju i probat se dogovorit o smanjenju mjere opreza ili je njihov akt neopoziv odnosno nepromjenjiv? Ovisi mi posao o tome!
  4. Imaš potpuno pravo,ali eto kako se ono kaže "jest čovjek budala".Nije mi praksa sjesti za volan kad popijem, ali eto kako se nalazim u jednoj teškoj životnoj fazi malo sam se opustio za blagdan. Znam da nema isprike - Mea culpa!!! Svaka greška se plaća ali ju čovjek pokušava minimizirati, pa u tom pogledu ako neko ima kakvo iskustvo ili prijedlog?
  5. Zaustavljen sam od prometne policije i napuhao 2,20 promila, odnosno 2,10. Jasno mi je da ću prema Zakonu o sigurnosti prometa na cestama platiti kaznu minimalno Kn 5.000,00 i izgubiti vozačku dozvolu na 6 mjeseci. Pošto mi je priroda mog posla takva da većinu vremena dnevno provodim u vozilu i na putu imam u kratko vrijeme dvije kazne za prebrzu vožnju što mi neće biti olakšavajuća okolnost na Prekršajnom Sudu. Budući da mi financijska situacija nije baš najbolja (stambeni kredit, uzdržavanje djeteta)postoji li mogućnost da se novčana kazna smanji, a isto tako i vremenski rok oduzimanja vozačke dozvole zbog posla. I na kraju ne pada mi više napamet da sjedam za volan pijan! P.S. Određena mi je mjera opreza u trajanju od 8 dana, gdje prema Zakonu o sigurnosti prometa može biti izrečena do najviše 8 dana ali može bit i manje. Obzirom da mi je vozačka potrebna zbog službenog puta da li postoji mogućnost smanjenja mjere opreza na recimo 3 ili 5 dana (svejedno se ista uračunava u vremenski rok oduzimanja)?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija