Jump to content

aurora97

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zahvaljujem na odgovoru. Tako sam i mislila i u pravu ste: nisu mu to sigurno omogućili. Ugodan dan i hvala.
  2. Ne znam gdje ovo ide točno, ali ukratko. Kafić je zagradio prolaz žardinjerama i time prisilio nas stanare da hodamo okolo zgrade. Prostor ispred kafića i svi ostali prolazi su javna gradska površina pa me zanima što učiniti?
  3. Zanima me vi biste htjeli da vam netko gleda kamerom u prozore?
  4. I pravobraniteljici i Inspekciji, a ne bi bilo loše ni novinare obavijestiti da odu malo tamo. Budite svjesni da teško da ćete dobiti posao, ali barem će se oni malo crvenjeti i prestati seksistički ponašati. Lijep pozdrav.
  5. Bila sam u sličnoj situaciji i sve se riješilo mojim dolaskom tamo. Tužiti HZZO možete, ali ima li smisla i svrhe? Oni će se uvijek maštovito izvući tako da ćete vi opet gubiti živce, novce i vrijeme. Mislim ako vam se gubi vrijeme, samo dajte, to možete, ako vas veseli. Osobno mi je bilo puno bolje kad sam im sve rekla uživo. Lijep pozdrav!
  6. zahvaljujem na savjetu. Imam dokaze pa ću postupiti prema savjetu moderatora i savjetu vašeg. Lijep pozdrav
  7. Hvala na pomoći i savjetu. Lijep pozdrav!
  8. Najljepše se zahvaljujem na brzom odgovoru. Zaista ste mi pomogli. Zaboravih reći da imam snimke te kamere. Učinit ću sve prema vašim uputama. Još jednom hvala i lijep pozdrav, obavijestit ću vas o razvoju događaja.
  9. Zanima me ima li smisla prijaviti policiji postavljanje kamere koja snima moje prozore iz kafića? Naime, stanujem iznad kafića. Vidjela sam da je postavljena kamera koja je uperena u moje prozore. Je li bolje podići privatnu tužbu ili i prijaviti policiji? Zahvaljujem na odgovoru.
  10. aurora97

    Biseri

    odlično!! stvarno jako duhovito!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija